Share
Daniel Bera revine la Minaur, la concurență pe post cu un ceh adus din Bundseliga

Daniel Bera revine la Minaur, la concurență pe post cu un ceh adus din Bundseliga

Neanunțat încă oficial pe canalele de comunicare ale CS Minaur, se pare că Daniel Bera, fost campion cu Minaur, a semnat miercuri un contract cu gruparea băimăreană. Extrema stângă revine în urbea de pe Săsar după ce a câștigat Challenge Cup, alături de CSM București, unde a evoluat în acest sezon. Bera are în palmares, pe lângă Cupa, Super Cupa și Campionatul cu Minaur în 2015 și două titluri, Cupa și Super Cupa României cu Dinamo.

Daniel Bera vine să completeze locul lăsat liber de Pedrag Vujadinovic, unul din cei mai serioși și mai îndrăgiți jucători care au evoluat în ultimii ani la Baia Mare. Pe același post de extremă stângă e vehiculat să vină un internațional ceh, un jucător de certă valoare despre care se spune că evoluează în prima ligă germană.

Băimărenii mai pregătesc de asemenea și alte surprize, fiind vehiculate schimbări și pe postul de pivot, de unde pleacă Leonard Ștefan și va fi adus, după toate probabilitățile un sârb, la concurență cu Albert Cristescu. Mai mult ca sigur, lotul va mai fi întărit și cu un inter dreapta.

Până în acest moment singurele certitudini sunt prelungirile contractelor pentru Csepreghi și Cristescu și trei noutăți, Ciobanu, Cip și Bera. E posibil ca și Georgel Haiduc să aleagă să rămână la Minaur, contractul lui expirând în aceată vară.

La capitolul plecări cu siguranță conducerea clubului va avea dificultăți în a păstra jucătorii care au evoluat bine în acest sezon și care au oferte, poate chiar mai bune din punct de vedere financiar. Cea mai mare provocare în acest sens este Călin Căbuț care, chiar dacă are contract, e curtat intens de mai multe grupări din Liga Zimbrilor.

Un semn de întrebare planează și asupra numelui antrenorului în viitorul sezon. Contractul lui Raul Fotonea expiră și fanii așteaptă cu sufletul la gură să afle dacă cel care e deja de 3 ani la echipă va mai rămâne sau va fi înlocuit. Pe lista posibililor înlocuitori se află nume ale altor antrenori tineri, dar cu experiență în prima ligă precum Sandu Iacob sau Adrian Chiruț, dar și a mult mai experimentatului Aihan Omer.

Rafael HEKMAN

Foto: facebook Daniel Bera/handbalvolei.ro


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu