Share
CUPA ROMÂNIEI. ACS Fotbal Comuna Recea, eliminată de golurile primite când avea superioritate numerică

CUPA ROMÂNIEI. ACS Fotbal Comuna Recea, eliminată de golurile primite când avea superioritate numerică

Cu o galerie de prim rang în tribunele Stadionului din Recea, Universitatea Cluj Napoca a trecut joi seara, în faza următoare a Cupei României, învingând echipa locală cu 1-3, în faza a 4-a competiției. Clujenii au marcat ultimele două goluri în inferioritate numerică, după cartonașul roșu încasat de Takacs (min.70).

ACS Fotbal Comuna Recea – Universitatea Cluj Napoca: 1-3 (1-1)

Oaspeții au dominat prima parte a meciului prima ocazie de poartă având-o chiar în primul minut, când Ursu a șutat peste poartă de la 16 metri, iar peste doar 3 minute portarul gazdelor, Bota, a salvat un gol ca și făcut, la un șut din careu a lui Kosnic, care a reluat o centrare din corner. Recea răspunde prin Micaș, autor al unui șut centrare care a trecut prin fața porții adverse. Primul gol pică repede: Coman este angajat foarte bine în marginea careului, lateral dreapta, șutează pe colțul lung și Bota e nevoit să scoată mingea din plasă: 0-1 (min.11). Replica e rapidă. Romario Rus e angajat în adâncime, șutează de la 16 metri, portarul Bozoancă respinge la Urs care, la 2 metri în fața porții goale, își dă cu stângul în dreptul și mingea trece pe langă. În ciuda dominării clujene, egalarea vine în minutul 20, când Kosnic trimite spre propriul portar, Romario Rus face presing, îi fură mingea lui Bozoancă și înscrie în poarta rămasă goală. Continuă ocaziile la ambele porți, evidențiați fiind cei doi portari care au scos pe rând șuturile lui Greu (U Cluj) și Chinde (Recea).

La pauză galeria studenților îi admonestează pe conducătorii clubului, nemulțumită de jocul prestat. La două minute după revenirea de la vestiare Coman face o incursiune de 40 de metri, pasează pe punctul cu var lui Ene, care ratează incredibil singur cu Bota. Acel Bota care până în minutul 60 mai apără de patru ori din situații destul de dificile, ba îl mai ajută și bara, la șutul trimis de Coman. Un fault inutil al lui Takacs la Mureșan aduce clujenilor un cartonaș roșu în minutul 70. Galeria studenților și îi ajută pe clujeni să treacă peste momentul și peste 5 minute, Universitatea marchează prin Coman, care a profitat de o bâlbâială generală a trei fundași și a trimis mingea în poartă de la 2 metri: 1-2 (min. 75). Romulus Buia face schimbări ofensive, care afectează, însă, faza defensivă. Urs scoate de pe linia porții un șut a lui Hordouan (min. 85) dar nu mai poate face nimic la ultima fază de joc, când Florescu îl angajează cu un lob frumos pe Ursu la 10 metri, acesta șutând imparabil în poartă:1-3 (min. 90). Universitatea Cluj merge mai departe în faza în care intră în competiție și echipele din Liga I.

ACS Fotbal Comuna Recea: Bota – David, Urs, Lung, Mureșan (min. 84, Dunca), Oșan (min. 77, Ciocan), Asăujan, Micaș, Chinde, Rus, Mih (min. 77, Opriș)● Rezerve neutilizate: Iura, Mărieș, Bușică ● Antrenor: Romulus Buia.

Rafael HEKMAN


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu