Share
„Cupa Minerul” la fotbal în sală încheie anul sportiv

„Cupa Minerul” la fotbal în sală încheie anul sportiv

În intervalul 27-29 decembrie, Clubul Sportiv Minaur Baia Mare organizează “Cupa Minerul” la fotbal în sală. Competiția va fi găzduită de Sala Sporturilor „Lascăr Pană” și va aduce la start echipe de fotbal alcătuite atât din sportivi amatori, cât și profesioniști. Până la termenul limită de înscriere,  organizatorii speră ca pe lista participanților să apară și câteva nume grele ale fotbalului românesc. Va fi o ocazie ideală pentru iubitorii fotbalului să asiste la o competiție sportivă de calitate, într-o perioadă în care toate campionatele au luat pauză.

Premiile pregătite de organizatori pentru câștigători sunt tentante: 1.000 euro – locul I ; 750 euro – II,500 euro – III. Se vor acorda și câteva premii speciale, constând în articole sportive, pentru “Cel mai bun portar”, “Cel mai bun jucător” și “Golgheter-ul competiției”. De asemenea, pe toată durata competiției spectatorii vor participa la tombole cu premii.

Echipele care doresc să se înscrie în competiție o pot face telefonic, la numărul 0741-089543, până în data de 15 decembrie 2017, urmând ca în 20 decembrie să aibă loc ședinta tehnică pentru stabilirea grupelor și a programului competiției. Echipele participante nu pot să înscrie pe listă mai mult de 12 jucători.

Alex FARA


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu