Share
Cupa Minerul. Două sferturi de finală albe, decise la penaltiuri

Cupa Minerul. Două sferturi de finală albe, decise la penaltiuri

La Cupa Minerul de fotbal în sală, trei sferturi de finale au fost foarte echilibrate, dintre care două decise la lovituri de departajare, după scoruri albe.

  • Sporting Recea – Orient Baia Mare: (0-0) 3-5

Primul sfert de finală s-a decis la lovituri de departajare. Mânjii lui Kemeneș au tras mai tare și s-au calificat în semifinale într-o atmosferă dominată de o galerie de copii extrem de entuziaști.

  • ASCO – FC Aboliv: (0-0) 3-4

Un alt meci dramatic dus până la loviturile de la 7 metri. Trupa lui Aurel Azoiței a ratat o dată mai mult și le-a facilitat turdenilor accesul în careul de ași.

  • FC Kiss – FC Diflora: 1-0

Internaționalii ceferiști Deac și Hoban, ultimii jucători de ligă națională rămași în competiție, păreau să ducă și al treilea sfert de finală spre penalty-uri. FC Kiss  a marcat când mai erau 3 minute de joc și s-au calificat în semifinala cu Orient Baia Mare. FC Diflora a rămas cu satisfacția că a realizat un experiment unic în istoria fotbalului mondial, convingând un jucător de la U Cluj, pe Mihai Onicaș să joace în aceași echipă cu alții doi de la CFR Cluj.

  • Power Satu Mare – Progresul Șomcuta Mare: 3-1

Meci „mare” la pauza căruia căruia „puternicul” afacerist Michael Power, patronul echipei sătmărene, a intrat în spațiul personal al celor doi arbitri, reproșându-le o decizie care a dus la marcarea unicului gol a șomcutenilor, care nu mai reușit și cea de a doua surpriză.

Programul ultimei zile, 29 decembrie.

Semifinale. Orele 16:00, Orient Baia Mare – FC Kiss ● 17:00, FC Aboliv – Power Satu Mare ● 18:00, Meci demonstrativ juniori Minerul Baia Mare – FC Mara ● 19:00, Finala mică ● 20:00, Finala Mare ● 21:00, Festivitatea de premiere.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu