Share
Cupa Companiilor la minifotbal a fost câștigată de UAC 1 Dumbrăvița (GALERIE FOTO)

Cupa Companiilor la minifotbal a fost câștigată de UAC 1 Dumbrăvița (GALERIE FOTO)

Desfășurată în perioada 9-17 iunie, Cupa Companiilor ”Elit Sport” 2018 la minifotbal s-a încheiat în ultimul weekend. La competițieau participat 15 echipe, ”reprezentantivele” unor companii din județ, dar și ale unor instituții din județ. De pildă, Jandarmeria și Instituția Prefectului s-au calificat în faza semifinală a turneului, după care s-au întâlnit în finala mică. Medaliile de bronz au revenind reprezentanților Prefecturii Maramureș, care s-au impus la loviturile de departajare, cu 6-4, după ce în timpul regulamentar de joc scorul a fost 3-3.

În finala mare s-au întâlnit echipele UAC 1 Dumbrăvița (foto sus) și Eaton Bușag. Au câștigat ”americanii” de la UAC 1 cu scorul de 4-1.

Câștigătoarea Cupei Companiilor, ediția 2018, va putea reprezenta Maramureșul la faza națională a competiției – Superliga Companiilor – programată să aibă loc în Mangalia, în perioada 25-29 iulie.

Toate echipele participante sunt premiate cu mingi și diplome, ocupantele podiumului primind și medalii. Festivitatea de premiere va avea loc duminică, 24 iunie, de la ora 16:00, în cadrul Galei Minifotbalului Maramureșean, prilej cu care se vor înmâna și cupele pentru primele trei clasate. Vor mai fi premiate și echipele participante în cadrul Campionatului de Minifotbal ”Elit Sport” din Liga I și Liga II.

 

Alex FARA


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.



Lasă un comentariu