Share
Cu scorul general de 11-0, Minerul Baia Mare s-a calificat la barajul de promovare în Liga a 3-a

Cu scorul general de 11-0, Minerul Baia Mare s-a calificat la barajul de promovare în Liga a 3-a

Meci de antrenament pentru Minerul Baia Mare, sâmbătă după-amiază pe stadionul „Viorel Mateianu”, chiar dacă era vorba de returul finalei campionatului județean, în compania ACS Bradul Vișeu.

Minerul Baia Mare – ACS Bradul Vișeu de Sus: 7-0 (1-0)

Cei doar 150-200 de suporteri veniți la meci așteptau un festival de goluri, după ce Minerul câștigase și în deplasare cu 4-0. Și părea că va fi o ploaie de goluri după ce Răzvan Lupu a deschis scorul în minutul 7, când din postura de fundaș s-a trezit singur în fața porți, ca un adevărat „vârf”: 1-0. Pentru ca spectacolul să fie complet, a urmat o întreagă repriză a ocaziilor irosite, în rolul principal aflându-se golgheterul competiției, Marius Feraru, secondat de Valer Giurgiu și Denis Lihet. Dar mingea a refuzat gategoric să intre în poartă, scorul pauzei a rămas neschimbat.

Giurgiu și Feraru rămân la vestiar, locul lor fiind luat de Darian Sabadâș și Vasyl Dan. Crainicul stadionului nici nu a apucat să anunțe schimbările că Vasyl Dan deja se bucura pentru golul de 2-0 (min. 46). Dacă în prima repriză Vișeu a mai stat și prin jumătatea de teren a gazdelor, de data aceasta abia s-au mai apropiat de poarta băimăreană. Minerul mai bifează câteva faze frumoase de poartă până în minutul 67, când pe lista marcatorilor se înscrie și Denis Lihet: 3-0. Minerul domină teritorial, iar oaspeții dau semne de oboseală. În minutul 70, Vasyl Dan face dubla (4-0) urmat peste 10 minute de Răzvan Lupu care înscrie și el a doua oară (5-0, min. 80). Finalul meciului îi prinde cu garda jos pe oaspeți, iar băimărenii nu iartă. Intrat în teren în repriza secundă, Roland Pohl înscrie în minutul 87 pentru 6-0. Vișeuanii resemnați pun mingea la mijloc, dar o pierd la prima pasă și Vasyl Dan se duce singur spre hat-trick (7-0, min. 88).

Minerul câștigă titlul de campioană județeană cu scorul general de 11-0 și se pregătește de barajul interjudețean de promovare în Liga a 3-a. Primul meci al dublei cu CSC Sânmartin, ai cărei reprezentanți au fost la meci, va avea loc pe tadionul „Viorel Mateianu” din Baia Mare, sâmbătă, 23 iunie, cu începere de la orele 18.00.

Alex FARA


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.



Lasă un comentariu