Share
Cu restanţe la salarii de câteva luni, voleibaliştii Științei Explorări au ajuns până în semifinala Cupei României

Cu restanţe la salarii de câteva luni, voleibaliştii Științei Explorări au ajuns până în semifinala Cupei României

Un sezon nu foarte reușit pentru voleibaliștii de la Știința Explorări a fost încheiat sâmbătă la Alexandria, cu participarea la Final 4-ul Cupei României. Băimărenii au jucat în semifinală cu campioana Arcada Galați.

Arcada Galați – Știința Explorări: 3-0 (25, 12, 19)

Primul set a dat speranțe că elevii lui Marius Botea ar putea furniza surpriza sezonului în voleiul românesc. Știința a condus aproape tot setul cu 3-4 puncte avans (10-6, 20-17). Au avut chiar minge de set la 24-23, pe care nu au fructificat-o însă, pierzând în cele din urmă cu 25-27. În setul doi gălățenii au demonstrat de ce sunt campioni și s-au impus categoric la 12. În ultimul act, conștient că echipa nu își poate depăși condiția, Marius Botea a dat șansa tuturor jucătorilor să evolueze pentru ultima dată în acest sezon. Arcada și-a menajat și ea titularii pentru finală, dar a câștigat și acest set.

În cea de a doua semifinală, Dinamo București s-a impus în fața echipei VM Zalău cu 3-1 (23, -23, 21, 15), finala urmând să se joace duminică, 12 mai, de la ora 17.00.

Știința Explorări: Răileanu 2p, Imhoff 9p, Mocanu 6p, Talpă 9p (2 blocaje), Nagy 5p, S. Dragomir 6p (un blocaj), Crișan (libero). Au mai jucat: Țuțea, Al. Dragomir și Butnaru.

Pentru băimăreni, care au încheiat sezonul cu restanțe salariale de 3-4 luni, încă neachitate, urmează o vacanță, ceva mai lungă ca în alte sporturi, sezonul urmând a se relua doar prin luna septembrie-octombrie.

Rafael HEKMAN

Foto: facebook Stiința Explorări (după ultimul meci pe teren propriu)


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.



Lasă un comentariu