Share
CSM Sighetu Marmației bifează a 8-a victorie consecutivă în Liga Națională de Baschet

CSM Sighetu Marmației bifează a 8-a victorie consecutivă în Liga Națională de Baschet

Sala Sporturilor „Horia Demian” din Cluj-Napoca a găzduit, marți după-amiază, meciul de baschet dintre echipa locală CS Universitatea și CSM Sighetu Marmației, contând pentru etapa a 10-a a Grupei C, a Ligii Naționale de Baschet. Sighetenii s-au impus categoric, chiar dacă au intrat mai greu în meci.

CS Universitatea Cluj – CSM Sighetu Marmației: 83-92 (33-50)

Universitatea a început excelent, conducând cu 10-0, după doar două minute și jumătate. CSM a punctat prima dată prin Thomas Allan (foto) care, până la finalul meciului, a reușit să înscrie 40 de puncte. După jumătatea sfertului, de la 18-10, sighetenii au realizat 12 puncte consecutive (18-22), preluând conducerea pe care nu au mai cedat-o până la final. Sfertul doi a fost la discreția maramureșenilor, aceștia intrând la pauză cu 17 puncte avans (33-50). Chiar dacă în sfertul 3 s-au relaxat puțin, permițând clujenilor să se apropie la 4 puncte (63-67), baschetbaliștii conduși de Emil Kosztelnik s-au mobilizat pe final și au obținut o victorie binemeritată, trecând temporar pe prima poziție a clasamentului Grupei C, având însă un meci mai mult disputat. Cu această reușită, CSM Sighetu Marmației a ajuns la 8 victorii consecutive, având pentru moment un punct avans față de ocupanta locului 2, CSM Phoenix CSU Galați.

Urmează două meciuri grele pentru sigheteni. Sâmbăta aceasta ei întâlnesc pe teren propriu ocupanta locului 3, CS Municipal Târgu Mureș, echipă ce are la rândul ei un punct și un joc mai puțin în clasament, urmând ca miercuri, 12 decembrie să se deplaseze la Galați.

Rafael HEKMAN

Foto: facebook CSM Sighetu Marmației


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu