Share
CS Minaur, absențe de lot în teren și de puncte în clasament

CS Minaur, absențe de lot în teren și de puncte în clasament

În  ultima etapă (a 13-a) a turului în Liga Zimbrilor, CS Minaur Baia Mare va întâlni în deplasare pe  SCM Politehnica Timișoara, ocupanta locului 5, cu 23 de puncte (7 victorii, 2 egaluri și 3 înfrângeri). În ultimele 7 meciuri bănățenii au pierdut un singur meci, în fața surprinzătoarei ocupante a locului 2, Potaissa Turda, și au realizat un egal în deplasare cu Steaua București. În rest au mai reușit două victorii importante, una în deplasare la campioana Dinamo București și alta pe teren propriu cu HC Odorhei.

De cealaltă parte, CS Minaur nu a mai câștigat din 19 octombrie și  e obligată să facă puncte pentru a nu se depărta de zona play-off-ului, obiectiv trasat de la început de către conducerea clubului.  Continuă problemele de efectiv ale lui Raul Fotonea. Mihai Bușecan e foarte probabil să nu mai poată juca până la sfârșitul anului, iar golgheterul Pierre Ragot este în continuare incert, întinderea musculară de la gambă provocându-i încă neplăceri. La acestea s-a adăugat săptămâna aceasta și absența lui Alin Câmpan, care se confruntă cu probleme stomatologice ce necesită o intervenție chirurgicală. În locul său, în extrema stângă, a fost promovat de la echipa a doua, pentru prima dată în lotul mare, tânărul Sergiu Makaria (18 ani, foto), care a avut evoluții foarte bune în ultimele meciuri din Divizia A, un „produs” al Academiei de Handbal Minaur.

Meciul se joacă sâmbătă de la ora 16.00 și va fi transmis în direct de către TVR2. Arbitrii partidei sunt Adrian Nacu și Adrian Rucoi (Târgu Mureș), observator din partea FRH fiind desemnat mehedințeanul Constantin Milcu.

Sursă foto: www.facebook.com/sergiu.makarie

Alex FARA


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu