Share
Cristian Bud, golgheterul primei zile a Cupei Minerul

Cristian Bud, golgheterul primei zile a Cupei Minerul

Prima zi a Cupei Minerul la futsal a avut de toate: meciuri spectaculoase, goluri de generic, concentrație mare de vedete pe metru pătrat,  rezultate surpriză și favoriți  eliminați timpuriu

Rezultatele zilei:

  • ACS Fotbal Comuna Recea – FC ASCO 1-1

Meciul de deschidere a opus echipa lui Figo din Berceni, alias Romulus Buia,  împotriva celei a lui Aurel Azoiței, punctele fiind împărțite frățește.

  • AS GCI – FC Aboliv 0-2

Turdenii de la FC Aboliv, cu Roland Niczuly (Sepsi Sf. Gheorghe) și Radu Crișan (FC Hermannstadt) au furnizat prima surpriză în fața aparent favoritei AS CGI, care i-a adus în Baia Mare pe doi dintre componenții lotului național de futsal care se pregătesc pentru europenele din 2018 – Szocs Laszlo și Andrei Grigoraș (ambii de la FK Odorheiu Secuiesc) – alături de alți colegi de echipă din secuime.

  • FC Kiss – Progresul Șomcuta Mare 4-1

Una dintre favoritele la trofeu (cu Ciprian Danciu la timonă) s-a impus fără emoții, șomcutenii nepunând mari probleme.

  • FC Diflora – FC Prietenia 4-2

Cu internaționalii Ciprian Deac și Ovidiu Hoban în rol de staruri, cealaltă mare favorită s-a impus, nu fără emoții, în fața mai „copților” amici ai lui Attila Piroska.

  • Sporting Recea – ACS Fotbal Comuna Recea 2-2

Întâlnirea fratricidă între receni s-a terminat tot cu împărțirea frățească a punctelor, defensiva de fier a lui Dorin Toma nereușind să blocheze duetul familial Buia sr – Buia jr  (tată-fiu), cu toate că au condus de două ori.

  • Orient Baia Mare – AS GCI 4-2

Singurii profesioniști de futsal ai turneului părăsesc competiția învinși de o echipă tânără și inimoasă condusă de pe bancă de Emil Kemeneș.

  • XEXA Fan Sport – FC Kiss 4-5

Meciul serii, dintre finalistele unui turneu similar organizat anul trecut, a dat și golgheterul zilei. Cristian Bud, secondat de căpitanul ceferist Mario Camora și de colegii de echipă de la Chiajna Paul Batin și Claudiu Bumba, a marcat 3 din cele 4 goluri ale echipei. Totuși, Bud nu a reușit de unul singur să marcheze mai mult decât băieții lui Robi Kiss care, prin trasorul lui Vasile Po,p și-au adjudecat și titlul de cel mai frumos gol al zilei.

  • Power Satu Mare – FC Diflora 3-1

Cvasi-anonimii sătmăreni (având totuși în lot fotbaliști de la Olimpia și de prin prima divizie din Ungaria) au furnizat ultima surpriză, învingând pe Deac & Co.

Competiția continuă joi, după următorul program:

28 decembrie. Orele 14:00, Sporting Recea – ASCO ● 15:00, Orient Baia Mare – FC Aboliv ● 16:00, XEXA Fan Sport – Progresul Șomcuta Mare ● 17:00, Power Satu Mare – FC Prietenia.  Sferturi de finală.  1) 18:00, Loc I Grupa A – Loc II Grupa B ● 2) 19:00, Loc II  Grupa A – Loc I  Grupa B ● 3) 20:00,  Loc I Grupa C – Loc II Grupa D ● 4) 21:00, Loc II Grupa C – Loc I Grupa D

Alex FARA


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu