Share
Cristi Bud și-a pariat tot salariul de la Minaur pe două meciuri

Cristi Bud și-a pariat tot salariul de la Minaur pe două meciuri

Disputa fotbalistică de la vârful seriei 5 a Ligii a 3-a, dintre ACS FC Recea și Minaur Baia Mare  s-a mutat din teren în birouri, în presă și pe rețelele de socializare. Decizia aproape iminentă prin care promovata seriei în Liga a 2-a se va decide în urma unui baraj a nemulțumit pe cei din Recea, care consideră că echipa lor trebuie declarată promovată fără baraj, protejând astfel jucătorii de infectarea cu Covid 19. De cealaltă parte, CS Minaur Baia Mare apreciază drept corectă această decizie, care evident le mai dă o șansă la promovare.

Dincolo de declarațiile date în presă de oficialii celor două părți, disputa se desfășoară și în mediile de socializare din online, unde suporterii celor două echipe împart aprig dreptatea.

Nu se feresc de la exprimarea opiniilor nici jucătorii, una din cele mai spumoase discuții avându-l în prim plan pe Milian Urs, fundașul celor de la Recea, care a postat următorul comentariu ca răspuns la un articol apărut în baiamaresport.ro cu titlul „Lasă Recea fotbalul în off-side?”:

„Nici din greșeală!!! Eu/noi ca sportivi, fotbaliști ne dorim să jucăm pentru că de asta ne pregătim și asta ne face plăcere să facem, să nu mai fie urmă de îndoială cu privire la cine e mai bun, dar din păcate mingea e în treimea neutră și nu poți să te joci de’a Dumnezeu doar pentru interese… Sunt băimărean, am făcut și eu vreo 2 dușuri pe acolo, știu că în calitate de suporter, Baia Mare merită să stea la masă cu cei mari, dar în momentul de față eu cred că primează sănătatea fiecărui individ în parte”.

Replica a venit din partea lui Cristi Bud, cel care a apucat să joace un singur meci în culorile băimărenilor. Bud i-a lansat lui Milian Urs o provocare, după ce acesta afirmase că transferurile cu ștaif din iarnă, ale băimărenilor, nu sunt argument suficient pentru a-i considera pe receni învinși:

„Sunt dispus să îmi pun salariul meu pe jumate de an (dacă faci și tu la fel), că o să câștigăm minim la 2 goluri diferență. Nu este destul să venim într-adevăr, dar dacă venim cu siguranță se știe echipa care o să câștige. Știți și voi că nu aveți nici măcar cea mai mică șansă, doar vorbiți pe Facebook și prin ziare că sunteți pe primul loc. Echipa mea, dacă era pe primul loc și era aceași situație, nu accepta promovarea. Asta înseamnă fair play, despre care la Comuna Recea nu s-a auzit”.

Urs a acceptat pariul, chiar dacă diferența dintre salariile celor doi e destul de mare, în favoarea lui Bud, despre care se zice că primește în jur de 3.000 euro pe lună. În consecință a pus la bătaie minim 18.000 de euro, având maximă încredere în echipa sa.

Suporterii vor urmări cu interes și această dispută, care va face și mai aprigă lupta pentru promovare, cei doi jucători amintiți având de acum o motivație suplimentară foarte puternică.

Rafael HEKMAN


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu