Share
Cosmetizări de ultimă oră la  – și lângă – Arena Zimbrilor

Cosmetizări de ultimă oră la – și lângă – Arena Zimbrilor

Arena Zimbrilor s-a bucurat de o atenție sporită de când Federația Română de Rugby a decis ca meciul internațional dintre România și Portugalia se va disputa la Baia Mare.

Zeii rugbyului au ținut cu organizatorii

Una dintre preocupările principale ale organizatorilor a fost să asigure o suprafață de joc impecabilă, terenul arenei fiind reînsămânțat cu iarbă de calitate. Zeii rugby-ului au răspuns la ”rugămințile” fierbinți ale administratorilor și au dat vreme ideală pentru ca gazonul să se prezinte în stare perfectă la ora jocului. A mai rămas ca acesta să mai fie tuns o ultimă dată, la dimensiunile regulamentare, cu două zile înainte de meci. După măsurători precise s-a constat și că liniile de demarcație nu sunt corect amplasate, existând mici inadvertențe. În consecință acestea vor fi retrasate.

Asfaltarea Rachetei

Întâmplător, sau nu, zilele acestea și Strada Rachetei, din imediata apropiere a Arenei Zimbrilor, s-a bucurat de o atenție deosebită, ea fiind asfaltată într-o singură noapte. În preajma arenei se fac și alte lucrări de ordin estetic, mai multe echipaje muncind săptămâna aceasta pentru salubrizarea și amenajarea spațiilor verzi și a zonelor din împrejurimi.

O singură problemă va rămâne nerezolvată. Cea a tabelei de marcaj, al cărei cronometru nu are funcție de oprire, necesară atunci când arbitrul dictează întreruperea timpului de joc. Astfel că timpul oficial de joc va fi cunoscut cu exactitate doar de către arbitru și de jucătorii din teren.

Conferința de presă premergătoare partidei va fi susținută vineri de la ora 11.45, la Arena Zimbrilor de către antrenorii și căpitanii celor două echipe.

Rafael HEKMAN


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu