Share
Confruntată cu probleme financiare, Știința Explorări nu a prea contat în meciul cu CSM București

Confruntată cu probleme financiare, Știința Explorări nu a prea contat în meciul cu CSM București

Chiar dacă suporterii nu aveau așteptări mari de la deplasarea voleibaliștilor băimăreni la București, scorul a fost totuși destul de aspru, dacă luăm în considerare și evoluția bună din etapa trecută.

CSM București – Știința Explorări Baia Mare: 3-0 (17, 13, 18)

Înfrângere pentru elevii lui Marius Botea, care nu au reușit să pună niciun fel de problemă adversarilor, în etapa a 5-a a Diviziei A1 la volei masculin. În primul set au ținut aproape până la 4-4, după care bucureștenii s-au desprins. În celelalte două seturi antrenorii băimăreni au trimis în teren garnitura tânără. Băimărenii au suferit la preluare, CSM reușind 10 ași din serviciu și alte execuții puternice și precise, care ne-au pus deseori în dificultate. Nici în atac nu am reușit mare lucru, doar Imhof și Talpă apropiindu-se de limita a 10 puncte. Una peste alta, un meci pe care se pare că l-am sacrificat încă înainte de a fi ajuns la București. Nici nu e de mirare, în condițiile în care clubul se confruntă cu mari probleme financiare.

„Traversăm o perioadă foarte grea din punct de vedere financiar și, din acest punct de vedere, toate meciurile sunt grele pentru noi. Încercăm să facem abstracție de toate problemele și muncim la antrenamente așa cum am făcut-o întotdeauna” – a declarat Marius Botea cu câteva zile în urmă.

Sâmbăta viitoare, Știința Explorări primește vizita ocupantei locului 3, Dinamo București, o altă confruntare ce se arată dificilă.

Rafael HEKMAN


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu