Share
Conform presei centrale, Camelia Hotea Balint va ocupa postul de organizator competiții la Minaur

Conform presei centrale, Camelia Hotea Balint va ocupa postul de organizator competiții la Minaur

Clubul Sportiv Minaur Baia Mare a anunţat în data de 5 iunie organizarea unui concurs în vederea ocupării funcției contractuale de Consilier organizator competiții sportive debutant. Postul, cuprins în organigrama clubului, aprobată prin Hotărârea de Consiliu Local nr.  376/2019, a devenit vacant cu aproximativ o lună în urmă.

La puțin timp după ce postul a devenit vacant, fără nici o legătură, presa centrală anunța pe 29 mai lotul echipei feminine a CS Minaur Baia Mare pentru noul sezon, specificând totodată și numele jucătoarelor ce au părăsit echipa. Printre acestea și numele Cameliei Hotea Balint, despre care se spune, cităm: „s-a retras din activitate, dar va continua la Minaur ca organizator de competiții.”

Succesiunea evenimentelor este deci următoarea: post devenit vacant (prin demisie), presa anunță că postul va fi ocupat de Camelia Balint, CS Minaur scoate la concurs postul. Aparent, concursul de ocupare a postului pare a fi doar o formalitate, necesar pentru a crea iluzia că totul se desfășoară perfect legal.

Se poate spune, pe bună dreptate, că nu este prima dată când presa face speculații ce se dovedesc a nu fi reale și că toată această situație este doar o coincidență nefericită.

Pentru prima dată de când există acest post în organigrama clubului, adică din 2016, una din condițiile specifice impusă ca necesară a fi îndeplinită de către candidați este să aibă studii superioare absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în specialitatea Educație fizică și sport. O condiție introdusă deci acum, doar pentru acest concurs, o condiție care conform legii ar trebui să fie menționată și în fișa postului. Dar cum ocupanții de până acum ai postului nu au avut studii de acest fel, e clar că în fișa postului nu a existat această mențiune. E posibil ca fișa postului să fi fost totuși actualizată pentru noul ocupant al postului, câștigător al concursului ce va avea loc în data de 29 iunie.

O coincidență fericită face ca posibila candidată Camelia Hotea Balint să fie tocmai absolventă a facultății de educație fizică și sport. Tot la capitolul coincidențe putem menționa și faptul că posibila candidată Camelia Hotea Balint este fina team managerului clubului, Liviu Bala.

Rămâne să așteptăm rezultatele concursului și să constatăm dacă colegii din presa centrală au primit o informație certă, au făcut doar o speculație sau au avut o premoniție.

Rafael HEKMAN


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


1 Comentariu în această postare

  1. Bun articol,dar sa nu uitam de Bala,Popovici,Coteț ce examene au susținut pt postul lor, pe care al ocupa la CS.Minaur?!

    Răspunde

Lasă un comentariu