Share
Cinci goluri marcate în deplasare, un început bun de retur pentru Minerul

Cinci goluri marcate în deplasare, un început bun de retur pentru Minerul

Chiar dacă vremea e încă rece, iar pe alocuri terenurile sunt încă înghețate, Liga a 3-a la fotbal masculin a fost reluată în acest weekend. Minerul a reușit să marcheze 5 goluri și să rateze cel puțin tot atâtea ocazii, în deplasarea de la Iernut, la fel ca și în meciul tur.

CS Iernut – Minerul Baia Mare: 0-5 (0-2)

O victorie scontată, obținută însă ceva mai ușor decât era de așteptat, mai ales că s-a jucat pe un teren moale. Băimărenii au dominat categoric, în prima repriză singurul însă care și-a pus numele pe lista marcatorilor fiind Roșca. Prima dată cu o lovitură de cap din careu (0- 1min. 22), după o centrare din lovitură liberă. Mai apoi de la 11 metri, cu un minut înainte de finalul reprizei. Partea a doua a adus cu ea multe ratări ale oaspeților, în condițiile în care CS Iernut nu a avut nici măcar o ocazie de poartă tot meciul. Stanciu a marcat pentru 0-3, în minutul 55, profitând de o gafă a portarului advers, care a degajat aiurea. A venit apoi rândul unui al nou sosit, Taciuc, să marcheze cu un șut din marginea careului, în drum spre gol mingea întâlnind întâi bara (0-4, min 65). Ultima reușită a fost a lui Chiș Toie, care a exploatat la rândul lui o greșeală nepermisă a apărării adverse (0-5, min. 78).

Minerul Baia Mare – Gudea, Duruș, Roșca, Lupu, Șerban, Piper (Simion), Tutuța (min. 75, Lihet), Giurgiu, Stanciu (min. 64, Chiș Toie), Taciuc, Moldovan (min. 72, Boje).

Rafael HEKMAN

Foto:  arhivă


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu