Share
Cele 100 de medalii obținute în anul Centenarului Marii Uniri, sărbătorite într-o gală specială

Cele 100 de medalii obținute în anul Centenarului Marii Uniri, sărbătorite într-o gală specială

În 2018, dansatorii sportivi de la Prodance Baia Mare au obținut 184 de podiumuri si finale.Și fiindcă a fost vorba de 100 de ani de la Marea Unire, sportivii clubului au obținut fix 100 de medalii:  31 de aur,  33 de argint  și 36 medalii de bronz.

Ultima competiție din acest an, la care s-a remarcat noua generație de sportivi ai școlii de dans, a fost Concursul Național ”Napoca Dance Festival”, desfășurat ăn 8 decembrie, la Cluj-Napoca. De acolo s-au întors cu argint perechea Andrei Tătăran și Patricia Ghițiu (Debutanți Cha-Cha 8-9 ani) și cu bronz –perechea Erik Nagy si Erika Keresztesi (Precompetițional 2 Dansuri 8-9 ani)

Reușitele dansatorilor sportivi vor fi sărbătorite, sâmbătă, 15 decembrie, în cadrul Galei  Prodance@Latino Party, ce va începe la ora 19.00, la Secret Garden Dănești. Programul Galei cuprinde: decernarea premiilor pentru rezultatele obținute de sportivii școlii de dans în anul 2018 ● show-uri de dans și momente deosebite pregătite de sportivi și adulți de la Prodance 2000  ●  cină festivă într-o atmosferă specială ● super-petrecere cu DJ ● de la 23.30 –  Latino Party, invitați speciali fiind Cotiso și Dada de la BAILArte Dance School Cluj-Napoca.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu