Share
Câștigătorii Cupei IHF din 1988, celebrați la Memorialul „Lascăr Pană”

Câștigătorii Cupei IHF din 1988, celebrați la Memorialul „Lascăr Pană”

Ultima zi a primei ediții a Memorialului „Lascăr Pană” a programat un singur meci, între AHC Potaissa Turda și CSU Suceava, deoarece partida dintre CS Minaur Baia Mare și Poli Timișoara a fost anulată, aproape jumătate din echipa bănățenilor fiind afectată de o enterocolită virală. În mod surprinzător, CSU Suceava a reușit să învingă deținătoarea Cupei Challenge cu 31-28.

Cu două victorii în teren și una la masa verde, CS Minaur Baia Mare a câștigat prima ediție a Memorialului „Lascăr Pană”, fiind urmată în clasament de CSU Suceava, AHC Potaissa Turda și Politehnica Timișoara.

S-au oferit și trei premii speciale: Trofeul „Alexandru Stamate” – pentru golgheterul competiției i-a revenit lui Alexandru Csepreghi (CS Minaur Baia Mare), care a marcat 17 goluri, chiar dacă a jucat doar două meciuri; Trofeul „Nicolae Neșovici” pentru cel mai bun portar a fost câștigat de Răzvan Szopko (AHC Potaissa Turda); Trofeul „Maricel Voinea”, acordat celui mai bun jucător al turneului, i-a fost oferit lui Călin Căbuț (CS Minaur Baia Mare).

În cadrul festivității de premiere Ionuț Marta a oferit din partea CS Minaur câte o plachetă aniversară câtorva dintre jucătorii care cu 30 de ani în urmă câștigau pentru a doua oară Cupa IHF. Au fost prezenți Nicolae Neșovici, Alexandru Stamate, Ioan Marta, Adi Popovici, Sorin Rădulescu și Petre Avramescu.

Rafael HEKMAN

Foto: facebook CS Minaur by Paul Ursachi


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu