Share
Campion mondial la amatori, Andrei Ostrovanu (Ayo Gym Baia Mare), se bate vineri seara, la profesioniști, în direct la Digi Sport 2

Campion mondial la amatori, Andrei Ostrovanu (Ayo Gym Baia Mare), se bate vineri seara, la profesioniști, în direct la Digi Sport 2

Weekend aglomerat pentru luptătorii profesioniști de kickboxing de la clubul sportiv Ayo Gym. Vineri seara, Sala Polivalentă din București găzduiește gala de kickboxing Colosseum Tournament XI, al cărei cap de afiș este lupta dintre Daniel Ghiță și Petr Vondracek.

Printre cei care vor lupta în această gală se află și Andrei Ostrovanu , legitimat la Ayo Gym Baia Mare, care îl va întâlni pe bulgarul Bogdan Shumarov, la categoria 71 kg.

Antrenorul Alin Bălașa se arată optimist înaintea meciului, susținând că Andrei nu are probleme în a se încadra în greutate și are șanse 70-80% să termine învingător, chiar dacă adversarul său este unul cu experiență.

Și Andrei e  optimist și are încredere în forțele sale.  El are 26 de ani, este originar din Suceava și este deținător al titlului mondial la karate K1, amatori, în versiunea WKF (Federația Mondială de Karate), titlu obținut în 2012. La profesioniști Andrei Ostrovanu are la activ 37 de meciuri, 30 câștigate, din care 18 prin KO. El a luptat ultima dată la Colosseum Tournament X, în decembrie 2018, când l-a învins pe constănțeanul Tarkan Ismail.

La gala de la București trebuia să participe și Ionuț Popa, însă acesta s-a accidentat în meciul pentru centura mondială WFCA, pe care l-a câștigat cu două săptămâni în urmă. Colosseum Tournament XI este transmis vineri, de la ora 19.00 pe postul TV Digi Sport 2. În acest weekend se mai desfășoară la Dej gala Supreme Fight Night la care participă alți doi sportivi de la Ayo Gym. În deschiderea galei va lupta Alex Szabo, pe fight cardul principal aflându-se Adrian Maxim (vezi foto dreapta, alături de Ostrovanu), luptător cunoscut iubitorilor de kickbox pentru evoluțiile sale din promoția internațională Glory. Acesta îl va întâlni pe italianul Sergio Vinto.

Rafael HEKMAN
Foto: facebook Ayo Gym


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu