Share
Campionatulul urban de baschet și-a desemnat câștigătorii

Campionatulul urban de baschet și-a desemnat câștigătorii

Chiar dacă nu are o reprezentantă la nivel de divizii superioare în baschet, Baia Mare are totuși un Campionat Urban destul de animat, ale cărui finale s-au disputat sâmbătă, 15 iunie , în Sala Sporturilor „Lascăr Pană”.

În finala mică s-au întâlnit Wildcats (foto stânga) și Sparing Partners, într-un meci echilibrat în prima parte. A câștigat tânăra echipă a celor de la Wildcats cu 68-52.

În finala mare s-au confruntat Mogoșa BT și Old Spice. Cu o echipă mai sudată, cu o tradiție de mai mulți ani în spate, Mogoșa Basketball Team (foto sus) a câștigat titlul de campioană, învingând cu 73-62 și păstrându-și titlul câștigat anul trecut.

Iată componența echipei câștigătoare: Fabian Pop, Robert Henter, Dan Petric, Adrian Jaroslav Pricop, Sebastian Man, Mihai Moisei, Alexandru Fertigan, Florin Vlad Motoc, David Pena și Vas Gal Zsolt.

În pauza finalei mari a avut loc și un concurs de aruncări de 3 puncte, câștigat de Matei Costinar de la Wildcats, cu 7 coșuri din 10 aruncări. E de remarcat dubla calitate a lui Sebastian Man; antrenor la Wildcats în finala mică și component al câștigătoarei în finala mare.

Rafael HEKMAN

Foto facebook


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu