Share
Bogdan Piper – Minaur: „o miuță cu prietenii, asta îmi lipsește cel mai tare”

Bogdan Piper – Minaur: „o miuță cu prietenii, asta îmi lipsește cel mai tare”

„Un jucător cu un potențial sportiv foarte mare, cu calități de lider și cu o bună prezență și implicare în joc.” Așa îl caracteriza Ionuț Marta (pe atunci, directorul Clubului Sportiv Minaur) pe fotbalistul Bogdan Piper, în momentul în care acesta se transfera la doar 17 ani la Baia Mare.

A început fotbalul la 7 ani la ACS Kinder Sângeorgiu de Mureș, fiind apoi selectat la Centrul Național de Excelență de la Deva. Aici a petrecut un an, după care, la înființarea centrului de la Târgu Mureș, s-a întors acasă. În tot acest răstimp, Bogdan s-a impus în toate vestiarele, fiind ales peste tot căpitan de echipă. Înainte de transferul la Baia Mare el fusese curtat chiar și de către FCSB.

Actualmente este cel mai tânăr fotbalist al echipei și a fost numit de conducerea tehnică a echipei al doilea cel mai valoros jucător al anului 2019.

Aflat acasă la părinți (în fotografie alături de tatăl său), ne-a răspuns cu amabilitate la câteva întrebări.

DirectMM: Cum te afectează perioada asta?

Bogdan Piper: Este o perioadă dificilă pentru toată lumea. Ne dorim cu toții să ne reluăm antrenamentele , dar sănătatea este pe primul loc. Sperăm să se termine cât mai repede această perioadă și să revenim la activitățile noastre.

DirectMM: Cum te menții în formă?

Bogdan Piper: În fiecare zi mister ne trimite antrenamentul pe grupul de whatsapp. Fac exercițiile ce mi le permite spațiul din casă și încerc să mă mențin la forma optimă.

DirectMM: Ce faci în timpul liber? Ce hobby-uri ai?

Bogdan Piper: În timpul liber mă joc pe PlayStation în mare parte și Remy cu părinții, deoarece alte activități nu prea sunt realizabile. La partea cu hobby-ul nu știu ce să răspund acum, fotbalul e hobby-ul meu.

DirectMM: Care e fotbalistul tău preferat si de ce?

Bogdan Piper: Fotbalistul meu preferat este Arthur de la Barcelona, deoarece este un jucător foarte tehnic și pasează foarte bine, se informează înainte să primească mingea și are mereu soluții de pasare.

DirectMM: Cine te sprijină, te ajută în general?

Bogdan Piper: Sprijinul cel mai mare îl primesc de la părinții mei, ei mă încurajează mereu și fac în așa fel încât să îmi fie mereu bine și să nu îmi lipsească nimic .

DirectMM: Care e cel mai apropiat coleg de echipă și de ce?

Bogdan Piper: Cel mai apropiat coleg de echipă este Luțu (Giurgiu Valer), deoarece de la început m-a ajutat să mă integrez cât mai repede în grup și a fost lângă mine în orice situație.

DirectMM: Se spune despre tine că ai un excelent tupeu pozitiv în joc. De la cine ai învățat să fi așa?

Bogdan Piper: Da într-adevăr pot spune că am un tupeu pozitiv, pe care l-am moștenit de la tatăl meu.

DirectMM: Ce îți lipsește cel mai mult acum?

Bogdan Piper: În momentul de față cel mai mult îmi lipsește fotbalul și atmosfera de la echipă. Îmi este dor de antrenamentele în grup și de băieții de la club.

DirectMM: Ce faci prima dată după ce scapi de izolare?

Bogdan Piper: Prima dată când scap de izolare vreau să merg la o miuță cu prietenii, pentru că asta îmi lipsește cel mai tare.

DirectMM: Ronaldo sau Mesi?

Bogdan Piper: Messi.

Rafael HEKMAN


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu