Share
Biatloniștii maramureșeni au câștigat patru medalii la Campionatul Național de juniori

Biatloniștii maramureșeni au câștigat patru medalii la Campionatul Național de juniori

În perioada 15-17 februarie s-a desfășurat la Predeal – Valea Râșnoavei Campionatul Național de Biatlon pentru Junior mici (III și IV). Sportivii de la CSȘ Baia Sprie au reușit să câștige două medalii de aur și două de bronz.

La proba individuală – ”traseu aplicativ 1 km”, destinată juniorilor IV (11-12 ani) Otto Arthur Schultz a realizat cel mai bun timp, urmat pe locul 3 de colegul său Ștefan Ghergehel. Otto Arthur Schultz a mai urcat o dată pe prima treaptă a podiumului la proba de sprint 3 km, cu timpul de 8,49 minute, la aproape un minut în fața ocupantului locului 2.

A doua medalie de bronz a fost obținută de CSȘ Baia Sprie la proba de ștafetă mixtă, 2 x 1,8 km feminin și 2 x 3 km masculin. Echipa alcătuită din Cristina Chertițe, Cristina Sima, Ștefan Gherghel și Iosif Bolboroș au trecut linia de sosire cu timpul total de 46,53 minute, la peste 6 minute și jumătate după ocupanții primului loc.

Sportivii antrenați de Ananie Marin, Petru Iring, Eftimie Pop și Gicu Scurtu vor participa săptămâna aceasta și la Campionatul Național Școlar ce se desfășoară la Băile Harghita.

Rafael HEKMAN

Foto: facebook CSȘ Baia Sprie


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu