Share
Baschetbaliștii sigheteni părăsesc cu capul sus Cupa României

Baschetbaliștii sigheteni părăsesc cu capul sus Cupa României

Returul dintre CSM Sighetu Marmației și SCM Timișoara, din Cupa României la baschet, s-a încheiat cu calificarea iminentă a bănățenilor, sighetenii făcând toate eforturile să se ridice la nivelul adversarului.

SCM Timișoara – CSM Sighetu Marmației: 95-69 (29 – 18, 18 – 27, 24 – 11, 24 – 13)

După meciul tur, în care au jucat aproape de la egal la egal cu timișorenii, elevii lui Emil Kosztelnik au făcut un nou meci foarte bun, raportat la diferența de valoare a echipelor, 8 din cei 12 jucători ai echipei reușind să își înscrie numele pe lista marcatorilor.

Debutul meciului le-a aparținut maramureșenilor, dar Timișoara a revenit rapid și a închis primele 10 minute de joc cu un avantaj de 11 puncte. În mod surprinzător, sfertul doi a fost adjudecat la fel de categoric, de data asta de outsideri. De la 31-18 sighetenii au reușit 12 puncte consecutive, reușind mai apoi chiar să egaleze și să preia temporar conducerea, la pauza mare având doar 2 puncte mai puțin (47-45). A doua jumătate a meciului le-a aparținut bănățenilor, care au demonstrat încă odată că au un joc superior, diferența de experiență și de valoare fiind evident în favoarea lor.

CSM Sighetu Marmației își continuă aventura în noul format al Ligii Naționale, în cea de a treia grupă valorică în care, momentan, ocupă locul 2.

CSM Sighetu Marmației: Turner 24 puncte, Edwards Jr. 17p, Țibârnă 9p, Thomas 6p, Simionca 5p, Albu 4p, Iuga 3p, Kracz 1p, Alexandru, Dunca, Ardelean, Gavaller. Antrenor Emil Kosztelnik.

Rafael HEKMAN

Foto: facebook Baschet SCM Timișoara


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu