Share
Baschetbaliștii sigheteni au învins în prima partidă pe teren propriu din faza a doua a Ligii Naționale

Baschetbaliștii sigheteni au învins în prima partidă pe teren propriu din faza a doua a Ligii Naționale

CSM Sighetul Marmației a jucat vineri după-amiaza prima partidă pe teren propriu din faza a doua a Ligii Naționale de baschet masculin în compania celor de la CSM 2007 Focșani. Maramureșenii au învins categoric, menținându-și locul secund în Grupa Albastră, a treia grupă valorică a campionatului.

CSM Sighetu Marmației – CSM Focșani 82-52 (27 – 13, 14 – 10, 16 – 12, 25 – 17)

Așa cum era de așteptat, a fost un meci dominat integral de gazde, ambele partide anterioare, din prima fază, fiind câștigate tot de sigheteni, chiar dacă nu atât de clar ca acum.

CSM Sighet a câștigat toate cele 4 sferturi, asigurându-și încă din primul un avans confortabil de 14 puncte. Au excelat din nou americanii, în frunte cu Allan Ralph Thomas, care a marcat 33 de puncte și a bifat și cele mai multe minute de joc (30,51). Un meci bun a făcut și Lucian Țibârnă, cu 11 puncte înscrise. Oaspeții au suferit la capitolul eficiență, având procentaje foarte slabe la toate capitolele, atât ofensiv, cât și defensiv. Emil Kosztelnik a rulat întreg lotul, din cei 12 jucători de pe bancă doar doi nereușind să își pună numele pe lista marcatorilor.

Etapa următoare CSM Sighetu Marmației merge la CSM VSKC Miercurea Ciuc, ultima clasată a grupei, o altă echipă pe care sighetenii au învins-o în ambele partide din prima fază. Meciul are loc sâmbătă, 3 februarie, în Sala Sporturilor „Eross Zsolt” din Miercurea Ciuc.

CSM Sighetu Marmației: Thomas 33 puncte, Edwards Jr. 13, Țibârnă 11, Turner 10, Simionca 3, Albu 3, Gavaler 3, Iuga 2, Ardelean 2, Dohi 2, Porumb, Kracz. Antrenor: Emil Kosztelnik.

Rafael HEKMAN


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu