Share
Baschetbaliștii de la Wild Cats se pregătesc să bată recordul la jucării de pluș donate de sărbători

Baschetbaliștii de la Wild Cats se pregătesc să bată recordul la jucării de pluș donate de sărbători

Niciun copil fără jucărie de Crăciun – asta și-au propus cei de la clubul de baschet Wild Cats din Baia Mare. În acest sens au organizat o acțiune caritabilă, ce va avea loc în cadrul unui eveniment ce va avea loc la Sala Sporturilor „Lascăr Pană”, joi, 20 decembrie,  de la ora 18.00. Organizatorii apelează la toți cei care doresc să contribuie la această acțiune să aducă la eveniment jucării de pluș ce vor fi apoi donate către Centrul Comunitar Romanii și Centrul CRS Baia Mare, dar și creșelor publice din oraș.

Organizatorii au lansat și două provocări inedite. Prima este aceea de a bate anul acesta recordul local la numărul de plușuri donate. Acțiuni similare au mai avut loc și în anii trecuți, în 2017 clubul adunând 248 de jucării. Organizatorii și-au propus ca anul acesta să depășească borna 500. Pentru fiecare pluș donat clubul va dona la rândul lui câte 1 leu. În cazul în care se va depăși cifra 500, sponsorii clubului și ai evenimentului, vor dubla suma, din banii donați urmând a se cumpăra alimente pentru un centru de vârstnici din oraș. A doua provocare este aceea de a premia persoana care aduce cea mai mare jucărie de pluș cu o jachetă originală Wild Cats.

În cadrul evenimentului caritabil vor fi premiați toți sportivii clubului Wild Cats, Moș Crăciun fiind invitat special. Zvonurile spun că micuții îl vor provoca și la un mic concurs de aruncări la coș.

Proiectul e sustinut de: Aramis Group, Universal Alloy Corporation Europe, Quickmobile, TempoGroup, MRK, Taffo, Blachotrapez Romania, ApiLand, Toby Office, Pensiunea Floare de Colți, VgArt, Club500.

Adunarea de jucării de pluș este un eveniment tradițional la meciurile de hochei pe gheață din Statele Unite, recordul mondial – stabilit doar cu câteva zile în urmă – fiind deținut de suporterii Hershey Bears.

Rafael HEKMAN

Foto: facebook Wild Cats – plușurile colectate în 2017


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu