Share
Băimăreanii Bogdan Ioan Farcaș și Emil Giurgiu, proaspeți campioni europeni  la culturism

Băimăreanii Bogdan Ioan Farcaș și Emil Giurgiu, proaspeți campioni europeni la culturism

Peste 1200 de sportivi din 45 de țări participă, în perioada 1-5 mai, la Campionatele Europene de Bodybuilding și Fitness, de la Santa Suzana (Spania). Din Baia Mare sunt prezenți sportivi de la cluburile Gold Star Gym și CSM Baia Mare.
În prima zi de concurs delegația română a obținut 4 medalii, dintre care una de aur. Băimăreanul Bogdan Ioan Farcaș  (foto sus) a urcat pe prima treaptă a podiumului la bodybuilding clasic, 171 cm (înălțime), fiind secondat de un alt român, Cosmin Iancu. Bogdan Ioan Farcaș a urcat pe podium și la proba de culturism perechi, unde alături de Daniela Martinescu (Timișoara) a obținut locul 3. Cealaltă medalie a fost obținută de Dragoș Enuță, tot la bodybuilding classic, 175cm, care a obținut o medalie de argint.

Ziua de 3 mai  ne-a mai adus un titlu de campion european: Emil Giurgiu (Gold Star Gym)  la  Master Men Bodybuilding (40-44 ani, 80 kg)

Urmează să intre în concurs fetele: Alexandra Cosma, Georgiana Pădure,  Iuliana Giurgiu de la CS Gold Star Gym și Amalia Mali, de la CSM Baia Mare.

Rafael HEKMAN


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.



Lasă un comentariu