Share
Băimărenii au luat majoritatea medaliilor de la ”Cupa Gladiators” la kickboxing

Băimărenii au luat majoritatea medaliilor de la ”Cupa Gladiators” la kickboxing

12 cluburi din Transilvania, din care 7 din Maramureș, au participat weekendul trecut la ediția a 3-a a Cupei Gladiators la kickbox. Peste 70 de sportivi cu vârste cuprinse între 7 și 36 de ani au intrat în ringul de luptă al sălii de sport a clubului ACS Gladiators Baia Mare.  Cea mai mare parte a medaliilor decernate au ajuns la gâtul sportivilor băimăreni, cluburile locale dominând categoric competiția.

Cel mai spectaculos meci al cupei l-a avut în prim plan pe Constantin Bondar (ACS Gladiators), un luptător în vârstă de 20 de ani, care s-a impus în finala categoriei 75 kg. O prezență inedită a fost cea a lui Bogdan Pop, campion național la judo și sambo, care a debutat cu victorie într-o competiție de kickbox. De remarcat și prezența a două sportive de la ACS Kickbox, care s-au luptat de a egal la egal cu băieții: Nina Cozma (11 ani) și Alexia Ilieș (15 ani).

Cluburile participante la această competiție au fost: ACS Kickbox, Ayo Gym, GiDo MMA Academy, Fit Expert Kickbox, ACS Marakempo, Full Contact, ACS Gladiators (toate din Baia Mare); Profesional Fight Gym (Bistrița); Friends Gym (Satu Mare); Academia Robert (Turda); CS Kickbox (Rodna); Fire Kickboxing (Gherla).

Rafael HEKMAN


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu