Share
Băimăreanul Alexandru Csepreghi a fost declarat cel mai bun jucător român din Liga Zimbrilor în 2018

Băimăreanul Alexandru Csepreghi a fost declarat cel mai bun jucător român din Liga Zimbrilor în 2018

Titlul pentru cel mai bun handbalist român care evoluează în Liga Zimbrilor a fost câștigat de băimăreanul Alexandru Csepreghi (31 ani). Acesta s-a întors în vara anului trecut la Minaur, echipa care l-a lansat în handbalul profesionist, după patru ani petrecuți în Franța. Câștigător de 6 ori a campionatului românesc cu HCM Constanța, Csepreghi este golgheterul la zi al campionatului, cu 107 goluri marcate pentru Minaur Baia Mare.

„În 2018 am revenit în România cu un bagaj de cunoștințe în plus, față de de cel de la plecarea din țară. Experiența din Franța m-a maturizat la nivel profesional. Nu a fost ușor, dar se pare că a meritat din plin să petrec 4 ani acolo, pentru ca acum sa mă bucur de rezultatul acestui vot. Este cel mai frumos lucru, la nivel individual, și sunt onorat. Pe această cale, mulțumesc tuturor celor care mi-au oferit încrederea! La nivel de echipă, îmi doresc o medalie cât mai curând, așa cum am obișnuit, an de an, să am în România.” – a declarat acesta după aflarea veștii L.

La masculin ceilalți laureați ai anului 2018 sunt Mihai Popescu (33 ani, Saint-Raphaël VHB – Franța), desemnat pentru a șaptea oară cel mai bun jucător român al anului și rusul Vitaly Komogorov (27 ani, Dinamo București), declarat cel mai bun jucător străin din Liga Zimbrilor.

La handbal feminin Cristina Neagu (30 ani, CSM București) a primit premiul pentru cea mai bună handbalistă româncă, precum și pe cel pentru cea mai bună handbalistă din Liga Florilor. Titlul pentru cea mai bună handbalistă străină din Liga Florilor i-a fost atribuit Irynei Glibko (28 ani, SCM Rm. Vâlcea).

Rafael HEKMAN

Foto frh.ro


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu