Share
Baia Mare, pol  național pentru taekwon-do-ul din România

Baia Mare, pol național pentru taekwon-do-ul din România

În perioada 2-3 februarie, la Sala Sporturilor ”Lascăr Pană” din Baia Mare s-a desfășurat Stagiul Național Tehnic de Taekwon-do I.T.F pentru sportivi. Au fost  prezenți 269 sportivi de la 14 cluburi din țară. Echipa Clubului Sportiv Știința-Dragonul Baia Mare a participat cu 130 de sportivi.  Comportarea lor a fost, ca de fiecare dată, foarte bună. Cu acest prilej, clubul băimărean a obținut o nouă centură 1 dan prin sportiva  Anda Tomuț.  Comisia Tehnică Națională a fost formată din master Alexandru Mureșan (7 dan), Alin Lazurcă (5 dan) și Marius Ionicescu (5 dan)

” Copiii trebuie să practice sport, nu contează ce sport, toate sunt importante, să facă mişcare copiii ” –  e de părere antrenorul băimărean Dan Goron.

Stagiul a fost organizat de către  Federația Română de Taekwon-do I.T.F  și Clubul Sportiv Știința-Dragonul Baia Mare, în colaborare cu Complexul Sportiv Național ”Lascăr Pană”.

Tot în  Baia Mare, în luna aprilie va avea loc şi pregătirea lotului naţional de taekwondo pentru participarea la campionatul mondial din Germania.

În fotografie (de la stânga la dreapta):  Alin Lazurcă, master Alexandru Mureșan, Anda Tomuț, Marius Ionicescu  şi Dan Goron.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


2 Comentarii în această postare

  1. Nelu Tomut

    Ati gresit numele sportivei e Anda Tomut nu Mihaela.

    Răspunde
    • Am rezolvat. Confuzia vine din faptul că pe fb clubului, la poze apare de trei ori prenumele Mihaela (inclusiv în poza cu cei patru – ”Cu Lazurca Alin, Master Muresan Alexandru, Mihaela Tomut, Ionicescu Marius şi Dan Goron”)și o dată Anda (eventual cereți și acolo corecturile necesare). Necunoscând amănuntele, am optat pentru prenumele majoritar!

      Răspunde

Lasă un comentariu