Share
Argint pentru Minaur la Cupa Poli 2018

Argint pentru Minaur la Cupa Poli 2018

Prestația bună din meciul de vineri cu RK Metaloplastika Sabac dădea speranțe fanilor lui Minaur la câștigarea trofeului pus în joc la Cupa Poli 2018. Handbaliștii lui Raul Fotonea au fost însă depășiți la toate capitolele, SCM Poli Timișoara „ducând” toate trofeele posibile la această competiție.

SCM Poli Timișoara – CS Minaur Baia Mare: 35-24 (18-24)

Meciul a început cu dominarea categorică a timișorenilor care, în minutul 7, conduceau cu 4-1. Cristescu și Brajovic fac un meci bun în primele 15 minute și ne repun în joc (8-8, min 16). Poli se apără însă exemplar, iar Minaur nu reușește să-l oprească pe internaționalul Sadoveac, cel care până la final a marcat aproape jumătate din golurile timișorenilor. Prima repriză o încheiem „în corzi”, Poli punând un avans de 6 goluri pe tabelă (18-12).

Marcăm primii în repriza secundă. Slabă consolare, în condițiile în care Poli ajunge în doar 10 minute la borna de 10 goluri avans (26-16, min. 41), pe care o majorează apoi la 12 (32-20, min. 52), pecetluind soarta partidei. Botea și Haiduc punctează pe final cu câte 2 goluri, care mai contează doar la impresia artistică.

Poli câștigă cu 35-24, adjudecându-și trofeul competiției, la care le-a adăugat și pe cele de golgheter și cel mai bun jucător, ambele acordate lui Marius Sadoveac, dar și pe cel de cel mai bun portar, oferit lui Miroslav Kocic.

În meciul pentru locul 3:  RK Metaloplastika Sabac – Universitatea Cluj: 34-29 (18-14).

A fost ultimul meci de pregătire al băieților. Pe 5 septembrie începe Liga Zimbrilor, Minaur urmând să întâlnească CS HC Buzău 2012.

CS Minaur Baia Mare: Portari – Apostu, Țenghea, Markelau; Jucători – Cristescu 6 goluri, Botea 3, Haiduc 3, Brajovic 3, Yuriy Pop 3, Csepreghi 2, Popescu 2, Makaria 1, Mureșan 1, Nagy, Marta, Ștefan, Vujadinovic. Antrenor principal Raul Fotonea, antrenor secund Alexandru Sabou.

Rafael HEKMAN


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu