Share
Antrenament cu public în meciul de Cupa României dintre CSU Pitești și Minaur

Antrenament cu public în meciul de Cupa României dintre CSU Pitești și Minaur

Rezultat scontat în ultimul meci al șaisprezecimilor din Cupa României. Sala Sporturilor din Trivale a fost plină joi.

CSU Pitești – CS Minaur Baia Mare 16-42 (8-18)

Raul Fotonea i-a dezbrăcat încă din primele minute pe jucătorii din linia a doua. I-am văzut în joc pe toată durata partidei pe Sergiu Makaria, Benjamin Szabo, Tudor Botea și deja consacrații Robert Nagy și Yuriy Pop, care au demonstrat, dacă mai era nevoie, că Minaur are asigurat viitorul. Băimărenii au dominat din primul și până în ultimul minut, adversarul încercând să contracareze prin acțiuni individuale și joc în forță. Singurul piteștean care s-a remarcat a fost ex-interul dreapta minaurist Elvis Axinia. Nu au fost trecuți pe foaia de joc Adrian Țenghea și Alex Chepreghi, menajați în vederea meciului de sâmbătă, din Liga Zimbrilor. Au fost menajați și alți jucători din șaptele de bază, Căbuț și Brajovici trecând prin teren doar ca să se antreneze ușor. Refăcut după accidentare, Albert Cristescu a jucat aproape o repriză, find apoi reținut pe bacă după o ușoară busculadă cu Axinia. În repriza a doua Raul Fotonea le-a cerut jucătorilor săi să nu mai forțeze, să nu insiste pe contraatac și pe faza a doua, preferând să exerseze schemele de joc de pe atacul pozițional. Nu au lipsit nici fazele spectacol, Marta și Vujadinovic servindu-se reciproc pentru câte o aeriană. Haiduc a scos și el din portofoliu, pe extremă, un fel de „braziliană”, care a smuls aplauzele celor din sală, veniți să vadă spectacol.

Sâmbătă revenim cu picioarele pe pământul Ligii Zimbrilor, pentru că vom întâlni în deplasare pe CSM Făgăraș, o echipă care are mare nevoie puncte.

CS Minaur Baia Mare: portari -Markelau, Apostu; jucători – Makaria (6 goluri), Haiduc (6), Vujadinovic (6), Szabo (4), Marta (4), Mureșan (4), Căbuț (3), Nagy (2), Botea (2), Yuri Pop (2), Ștefan 2, Brajovic 1, Cristescu, Popescu. Antrenor principal – Raul Fotonea, secund Alexandru Sabou.

Rafael HEKMAN


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu