Share
Andrei Ostrovanu și Adrian Maxim de la Ayo Gym, învingători în galele de kickbox din weekend (GALERIE FOTO)

Andrei Ostrovanu și Adrian Maxim de la Ayo Gym, învingători în galele de kickbox din weekend (GALERIE FOTO)

Kickboxerii clubului băimărean Ayo Gym care au luptat în weekend pe fight cadrurile principale ale galelor Colosseum Tournament și Supreme Night Fight s-au întors acasă victorioși.

„Split decision” pentru Andrei Ostrovanu la București

Andrei Ostrovanu a avut parte de o luptă dificilă cu bulgarul Bogdan Shumarov, în cadrul galei Colosseum Tournament XI, desfășurată vineri seara la București, gală care a coincis și cu revenirea în ring a campionului K1 Daniel Ghiță. Ostrovanu a început mai bine, a trecut rapid peste partea de tatonare și a dominat prima repriză, surprinzându-și adversarul cu lovituri frontale de picior dublate de lovituri de pumn bine plasate. În repriza secundă bulgarul a fost mult mai activ, a lovit de mai multe ori, încercând execuții spectaculoase cu lovituri de pumn din întoarcere. Ostrovanu a evitat frumos aceste tentative, dar repriza a fost câștigată cu un ușor avans de bulgar. Utima repriză a fost foarte echilibrată, Ostrovanu părând însă a fi ceva mai proaspăt fizic. În cele din urmă Andrei a câștigat, doi din cei trei arbitri decizând în favoarea lui, spre dezamăgirea stafului bulgar, care a și protestat destul de vehement la decizie.
Andrei Ostrovanu a declarat după meci: ”Am obținut o victorie la puncte în fața unui sportiv puternic. O victorie importantă pentru care am muncit din greu. Le mulțumesc antrenorului meu Alin Bălașa, preparatorilor fizici Adrian Eusebio Brezovszky si Il’gam Abdulnasihov, colegilor de antrenament și întregii echipe Ayo Gym pentru susținerea mea în toată această perioadă de pregătire. Am avut parte de o surpriză frumoasă din partea familiei și prietenilor mei .care au venit la Sala Polivalenta să mă susțină.”

Adrian Maxim s-a impus la Supreme Fight Night, la Dej

Celălalt sportiv aflat pe tabloul principal al luptelor de la Supreme Night Fight Dej 2019, Adrian Maxim, l-a întâlnit duminică pe Sergio Vinto, un adversar din Italia, care s-a dovedit a fi unul deosebit de inimos. Chiar dacă nu a pus probleme deosebite, acesta a reușit să ducă meciul la bun sfârșit, în ciuda faptului că a fost chiar trimis la podea de către Maxim.
După meci, sportivul de la Ayo Gym a declarat: „Prima luptă din acest an mi-a adus și prima victorie. Mă așteptam la un meci greu, însă nu mi-am închipuit atâta încăpățânare din partea adversarului care s-a ridicat de jos de fiecare dată și a continuat lupta. Asta denotă că și el este un campion și îl felicit pentru asta.”
Ambii sportivi vor avea câteva zile de pauză, după care vor anunța următoarele lupte pentru care se vor pregăti anul acesta.

Rafael HEKMAN

Foto: facebook Andrei Ostrovanu & Adrian Maxim


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu