Share
Am pierdut la limită un meci  de fotbal – feminin – în care s-au înscris 11 goluri

Am pierdut la limită un meci de fotbal – feminin – în care s-au înscris 11 goluri

Etapa a 6-a a Ligii I, la fotbal feminin a programat azi pentru Independența Baia Mare, prima deplasare dintr-un șir de 4 meciuri pe teren advers din acest tur de campionat. Adversară i-a fost, pe terenul sintetic al Stadionului Siderurgistul, Universitatea Galați.

Universitatea Galați – Independența Baia Mare: 6-5 (1-1)

„Domniţele râului” au început cu stângul această a doua parte a returului, una ce se arată a fi deosebit de dificilă. Având în vedere ca Raluca Dragoș si Marinela Cotos au fost convocate la naționala Under 17 a României, pentru turneul de calificare din Muntenegru, iar Florica Codrea și Diana Grecu sunt indisponibile, cel puțin pentru următoarele două jocuri, lotul cu care au abordat meciul de azi a fost destul de „subțire”. Completările de la echipa secundă nu au fost suficiente deocamdată, pentru a-și apropia victoria.

A fost un meci cu 11 goluri, din care 9 marcate în repriza secundă. Galățencele au înscris devreme, în minutul 8 (1-0), fiind egalate peste 10 minute (1-1). După aspectul primei reprize, parea a fi un meci strâns. Nici măcar următoarele 35 de minute ale reprizei secunde nu anunțau dezlănțuirea de forțe a celor două echipe. În minutul 58 gazdele au preluat din nou conducerea (2-1), doar pentru a fi din nou egalate în minutul 64 (2-2). A venit si minutul 70, cand fetele de pe Dunăre au marcat din nou (3-2). Adevăratul spectacol a avut loc în ultimele 11 minute. Gălățencele au înscris de 3 ori în trei minute (79, 80, 81) ducând scorul la 6-2, lipsit de orice emoție. Doar aparent, pentru că pe fondul relaxării premature, domnițele au revenit incredibil. 6-3 în minutul 83. Mai apoi, în minutul 90 băimărencele marchează din nou (6-4). Mingea se repune de la centru și… băimărencele marchează din nou (6-5). Din păcate meciul a avut doar 90 de minute. Marcatoarele noastre au fost de Ioana Borodi (2), Georgiana Predoi (2) și Giorgiana Dârle.

Urmează un adevărat tur de forță cu deplasări la Bucuresti, Alexandria, Târgoviste.

 

Rafael HEKMAN

Foto: facebooK AFC Universitatea Galați


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu