Share
Alexia  Hecico, atleta săptămânii la universitatea americană Buffalo Bulls Athletics

Alexia Hecico, atleta săptămânii la universitatea americană Buffalo Bulls Athletics

Cât a fost în țară, atleta Alexia Hecico a obținut o căruță de medalii la diverse competiții interne și internaționale. Pregătirea sportivă, concursurile și performanțele nu au împiedicat-o să obțină la bacalaureat o medie peste 9. Ba chiar au ajutat-o să fie acceptată la  Universitatea Buffalo Bulls Athletics, din statul New York. N-a început bine anul universitar, că Alexia s-a și făcut remarcată. Participând sub culorile universității la crosul Mel Brodt Collegiate Opener din Bowling Green (Ohio), atleta băimăreană a terminat prima cursa. Performanța ei le-a mobilizat și pe celelalte coechipiere, patru dinte ele  situându-se în primele 10 locuri, ceea ce a permis echipei Buffalo Bulls să ocupe primul loc în competiție.

Pentru această ispravă, Alexia Hecico a fost declarată atleta săptămânii. ”Boboaca” – așa cum au subliniat și cei de la universitate – a pășit/alergat cu dreptul în țara tuturor posibilităților, acolo unde performanța e apreciată la adevărata ei valoare.

La început de august, Alexia era încă în țară. La început de septembrie, în SUA se vorbește deja despre ”freshman” Alexia Hecico. Pentru început, nu-i deloc puțin lucru.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu