Share
Alexandru Csepreghi și-a prelungit contractul. Minaur a semnat și cu un ceh

Alexandru Csepreghi și-a prelungit contractul. Minaur a semnat și cu un ceh

Conducerea administrativă a orașului a anunțat luni, într-o conferință de presă, prelungirea contractului lui Alexandru Csepreghi cu un an. Jucătorul de la Minaur s-a întors în Baia Mare anul trecut din Franța și sezonul acesta are toate șansele să devină golgheter al Ligii Zimbrilor. Chiar dacă politica CS Minaur este aceea de a promova tinerele talente locale, este clar că echipa are nevoie și de un lider cu experiență, crescut în spiritul Minaur. După ce a semnat noul contract, Csepreghi a mulțumit pentru încrederea acordată și și-a exprimat speranța că în sezonul viitor Minaur va obține un rezultat mai bun, poate chiar o clasare pentru participarea într-o cupă europeană.

Conducerea tehnică a CS Minaur a reușit să își asigure și serviciile unui component al echipei naționale a Cehiei, reprezentativă care a terminat pe locul 6 la Europenele din 2018. Extrema dreaptă Tomáš Číp vine de la echipa slovacă Tatran Prešov, unde joacă din 2011, are 29 de ani și 1,87 m înălțime și are peste 100 de goluri marcate în cupele europene. El a semnat un contract pe 2 ani cu CS Minaur. Dat fiind locul ocupat de Cehia în clasamentele internaționale, Tomáš Číp se încadrează în categoria jucătorilor cu criterii, ceea ce va permite clubului Minaur să îl păstreze de exemplu pe Vojislav Brajovic și chiar să semneze și cu un al doilea jucător străin, care nu se încadrează în criteriile impuse jucătorilor străini de Federația Română de Handbal.

La capitolul plecări este certă despărțirea de portarul Aliacsandr Markelau care, conform hballtransfers.com, a semnat deja cu clubul finandez Riihimäki Cocks.

Cu siguranță va continua anunțarea de noi achiziții, la băieți fiind luate în calcul posturile de extremă stângă, portar și inter dreapta.

Rafael HEKMAN


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu