Share
Alarmă la Minaur Baia Mare, după înfrângerea de la Bacău

Alarmă la Minaur Baia Mare, după înfrângerea de la Bacău

Condamn lipsa de atitudine pe care o are componența echipei masculine de handbal în meciurile disputate în deplasare. Trebuie să respecte legenda Minaurului și să lupte până în ultima secundă pentru victorie. Dacă privim în spate, niciun jucător care a scris istorie pentru această echipă nu a predat armele mai repede de minutul 60. Orice rezultat rușinos va fi sancționat din acest moment” – a fost reacția directorului CS Minaur Baia Mare, după înfrângerea handbaliștilor de la Bacău.

Pentru luni, 12 noiembrie, membrii Consiliului de Administrație au fost convocați pentru a discuta măsurile necesare și strategia de viitor.

Pe un site de socializare Ionuț Marta a răspuns suporterilor care se întreabă dacă evoluția slabă în deplasare are cauze financiare sau sunt generate de probleme în vestiar: „Cu siguranța nu sunt nici probleme de vestiar (relația lotului actual cu antrenorul e foarte bună) și nici probleme financiare, poate probleme de ordin mental. Consiliul de administrație și stafful tehnic și administrativ e în măsura să analizeze și să îndrepte ce se poate îndrepta. Răspunzând întrebării dacă va fi schimbat antrenorul Marta a dat-o pe general: „Orice măsura în beneficiul echipei va fi analizată. Important e ca deciziile luate să fie cele benefice pentru viitor.”

Rafael HEKMAN

Foto by Paul Ursachi


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu