Share
Adversar dificil pentru Minaur în Cupa României

Adversar dificil pentru Minaur în Cupa României

Marți a avut loc la sediul Federației Române de Handbal tragerea la sorți pentru optimile Cupei României la handbal masculin. În urne s-au aflat 12 echipe din Liga Zimbrilor și 4 echipe din Divizia A.

Minaur Baia Mare a avut șansă doar din punct de vedere al faptului că va juca acasă partida din 8 decembrie. Adversară îi va fi Dunărea Călărași, echipă care a învins-o pe Minaur în deplasare, în campionat, în etapa a 2-a, cu scorul de 30-28, meci pe care băimărenii îl controlaseră până prin minutul 40, când conduceau cu 19-15.

Dunărea Călărași ocupă locul 6 în Liga Zimbrilor, cu două puncte peste Minaur, și este considerată un adversar dificil, băimărenii pierzând ultimele 4 confruntări, ultima victorie datând din 19 septembrie 2017.

Meciurile din această fază a competiției se joacă într-o singură manșă, în caz de egalitate trecându-se direct la executarea de aruncări de la 7 metri pentru stabilirea echipei calificate.

Băimărenii vor avea parte de un adevărat tur de forță la începutul lunii decembrie. Pe 1 au programată acasă partida cu Potaissa Turda, pe 5 se vor deplasa la București pentru ultima etapă a turului, împotriva celor de la Dinamo, urmând ca la doar 3 zile să joace apoi în Cupa României, din nou în Baia Mare.

Iată și celelalte partide din optimile Cupei României la handbal masculin:

  • CSM Bacău –SCM Politehnica Timișoara
  • CSM Focșani 2007 – CS HC Buzău
  • Potaissa Turda –CSM București
  • CSM Sighișoara – Dinamo București
  • CSU Craiova – CS Unirea Sânicolau Mare
  • CSA Steaua București- HC Dobrogea Sud Constanța
  • CS U Cluj Napoca – CSM Vaslui

Rafael HEKMAN

Foto: facebook AHC Dunărea Călărași


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu