Share
ACS Recea debutează cu victorie în noul sezon al Ligii a 3-a

ACS Recea debutează cu victorie în noul sezon al Ligii a 3-a

ACS Fotbal Comuna Recea a debutat sîmbătă după-amiază în noul sezon al Ligii a 3-a cu gândul declarat de a promova în eșalonul superior. Îi vin în ajutor un lot consistent îmbunătățit, cu 11 noi jucători, dar și o stabilitate financiară asigurată de finanțarea de 300.000 lei acordată pentru turul campionatului de Consiliul Județean, precum și de aportul unui grup local de oameni de afaceri. La toate acestea se adaugă stabilitatea de pe banca tehnică, unde Romulus Buia și Ovidiu Mic se pregătesc de al 4-lea sezon consecutiv.

ACS Fotbal Comuna Recea – Metalurgistul Cugir – 2-1 (1-1)

Prima partidă jucată pe teren propriu nu a fost una ușoară, în ciuda faptului că adversarii de la Metalurgistul Cugir au venit doar cu intenția de a nu pierde la un scor drastic. Gazdele au deschis scorul în minutul 30 prin Viorel Chinde, fiind însă imediat egalate prin reușita lui Claudiu Coltor. În ciuda unei dominări clare și a mai multor ocazii ratate de Recea, golul victoriei a venit târziu, în minutul 80, autorul său fiind Romario Rus, cealaltă gură de tun a echipei lui Romulus Buia.

Urmează pentru echipele maramureșene din Liga a 3-a o dublă confruntare directă, Minerul Baia Mare urmând să primească pe ACSFC Recea în două rânduri pe Stadionul „Viorel Mateianu”. Prima dată miercuri, 28 august, de la ora 18.00, într-un meci contând pentru faza a 3-a a Cupei României, mai apoi sâmbătă, 31 august, de la aceași oră, în etapa a doua a Ligii a 3-a, Seria 5.

Rafael HEKMAN

Foto: Facebook / Pavel Octavian


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu