Share
ACS Fotbal Comuna Recea pierde la un scor inexplicabil la Cluj

ACS Fotbal Comuna Recea pierde la un scor inexplicabil la Cluj

Prestație sub așteptări pentru ocupanta locului 2 a Ligii a 3-a, seria 5, în meciul din deplasare împotriva echipei secunde a CFR Cluj. După ce cu o etapă înainte marca 7 goluri pe teren propriu, ACS Fotbal Comuna Recea, a primit tot atâtea de la o echipă aflată în a doua jumătate a clasamentului înainte de această etapă.

FC CFR 1907 Cluj SA 2 – ACS Fotbal Comuna Recea: 7-3 (2-1)

Ceferiștii au deschis scorul rapid prin Petrila (1-0), ratând apoi trei ocazii clare de a majora avantajul. În minutul 38, portarul Bota a transformat o lovitură de la 11 metri (1-1). La doar două minute după repunerea de la centru CFR 2 revine în avantaj cu un gol marcat de Costache, din lovitură liberă de la 18 metri: 2-1.

Urmează două goluri înscrise de Petrila face hat-trick-ul: 4-1. Între ele, Recea ratează mai multe ocazii, portarul Rus salvând de fiecare dată. La Recea intră Mărieș care reduce diferența (4-2), însă Petrila prinde o zi mare și marchează și a patra oară; 5-2. Costache face și el dubla, după ce ridiculizează apărarea maramureșeană: 6-2. Clujenii marchează și prin Potra (7-2), golul pentru 7-3 al fundașului Lang, închizând tabela unui meci de poveste, mai ales pentru fanii gazdelor.

Recea, rămâne totuși pe locul 2 în clasament până la ultimul meci al etapei, când Minerul Baia Mare ar putea să o depășească cu o victorie în fața celor de la ACS Olimpic Cetate Râşnov.

Rafael HEKMAN

Foto & info cjsport.ro


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu