Share
ACS Fotbal Comuna Recea pierde derby-ul seriei, dar rămâne lider

ACS Fotbal Comuna Recea pierde derby-ul seriei, dar rămâne lider

O galerie de peste 30 de suporteri veniți din secuime au surclasat în tribune publicul gazdelor la meciul dintre ACS Fotbal Comuna Recea și AFK Csikszereda Miercurea Ciuc, contribuind totodată și la victoria neverosimilă a oaspeților, care au egalat Recea la puncte în fruntea clasamentului.

ACS Fotbal Comuna Recea – AFK Csikszereda Miercurea Ciuc: 2-4 (0-2)

O eventuală victorie a maramureșenilor ar fi fost aproape decisivă în vederea promovării echipei lui Romulus Buia în Liga a 2-a. Nu a fost să fie, oaspeții venind la Recea cu gândul clar de a răzbuna înfrângerea cu 0-3 din tur. De altfel, ei au aranjat ca meciul să fie transmis pe internet. S-a trecut rapid peste perioada de tatonare, ciucanii marcând în minutul 7 prin căpitanul Barna Bajko, care a primit o minge pe culoarul central, a pătruns și a șutat plasat în dreapta lui Bota de la 14 metri (0-1). Minutul 31 aduce o fază ciudată în fața careului gazdelor. Milian Urs pasează inexplicabil unui adversar, acesta profită, încearcă să pătrundă, însă Urs,  frustrat, comite un fault în poziție de ultim apărător. Cartonaș roșu clar și Recea rămâne în 10 oameni. La faza imediat următoare ciucanii execută o lovitură de colț, iar Slobodan Lalic trimite mingea în poartă de la 7 metri (0-2). Până la pauză mai consemnăm uriașa ratare a lui Mărieș, care a pătruns talonat până în apropierea colțului din stânga al careului mi,c de unde a trimis un lob peste portar. Mingea a căzut însă pe bara transversală.

Partea secundă începe cu gazdele în atac. Brian Lemac pătrunde în careu și este faultat. Penalty executat ca de obicei de Bota, care de data aceasta face o „caterincă” și în loc să șuteze direct pe poartă, pasează ușor în față pentru Ciocan, care venit din spate marchează spre deliciul tribunelor(1-2). Peste doar 3 minute primește și Miercurea Ciuc un penalty, transformat sigur de același Barna Bajko (1-3). Meciul e crâncen, arbitrul central având reale dificultăți în a potoli spiritele. Tribuna se potolește de la sine în minutul 61, când Soufiane profită  de o nouă bâlbâială a gazdelor și îl lasă fără replică pe Bota, cu un șut de la 10 metri (1-4). În minutul imediat următor, Lemac este faultat în careu, iar Bota transformă, de data aceasta fără „obrăznicii” (vezi foto). Până la final s-au mai consemnat și faze de poartă și cartonașe galbene, dar tabela nu s-a mai schimbat.

ACS Fotbal Comuna Recea. Bota – David, Kereki, Urs, Ros, Oșan, Micaș, Ciocan, Mărieș, Rus, Lemac ● Rezerve: Iura, Chinde, Bucan, Macovei, Pașca, Revesz, Erdei ● Antrenori Romulus Buia și Ovidiu Mic.

Rafael HEKMAN

CLASAMENT


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu