Share
ACS Fotbal Comuna Recea câștigă cu 10-0, adică scorul de neprezentare la handbal

ACS Fotbal Comuna Recea câștigă cu 10-0, adică scorul de neprezentare la handbal

Scor demn de alte sporturi, precum handbal sau rugby, în primul meci al returului pentru ACS Fotbal Comuna Recea. Oaspeții au venit în Maramureș cu o echipă alcătuită în mare parte din juniori, după ce au apucat să se pregătească pentru retur mai puțin de o săptămână, reunirea lotului la mureșeni având loc abia la începutul acestei săptămâni.

ACS Fotbal Comuna Recea – ACS MSE Târgu Mureş: 10-0 (6-0)

A fost mai mult o prelungire a perioadei de pregătire pentru elevii lui Romulus Buia. Ciocan și Opriș au realizat hat trick-ul, de pe lista marcatorilor nelipsind nici deja obișnuitul executant de lovituri de la 11 metri, portarul Alin Bota. Cel care a deschis scorul, după doar 5 minute a fost Ciocan, urmat la scurt timp de Rus 2-0, min. 17). La nici 10 minute a marcat din nou Ciocan (3-0, min. 26), după el intrând în scenă și Opriș cu o dublă (4-0, min 33; 5-0, min. 41). Tabela a fost închisă, doar la pauză, de același Rus (6-0, min. 43). La 10 minute după reluare Recea beneficiază de un penalty, executat și transformat de Bota (7-0, min. 56). Apoi Ciocan și Opriș își desăvârșesc hat trick-urile (8-0, min. 61, 9-0, min. 73), Mărieș oprind galopul de sănătate la 10-0, în minutul 79.

ACS Fotbal Comuna Recea rămâne pe prima poziție, dar cu un golaveraj consistent îmbunătățit și se deplasează săptămâna viitoare la ACS Unu Fotbal Club Gloria, urmând ca în a treia etapă să primească pe teren propriu pe Minerul Baia Mare, în derby-ul seriei.

Rafael HEKMAN

Foto: facebook Alin Botioc


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu