Share
ACS FC Recea învinsă de CFR Cluj 2, în al doilea amical al iernii

ACS FC Recea învinsă de CFR Cluj 2, în al doilea amical al iernii

După ce a câștigat primul amical din intersezon, în compania unei echipe de Liga a 4-a, ACS Fotbal Comuna Recea a fost învinsă în weekend de CFR Cluj 2, o echipă mult mai incomodă, în fața căreia s-a întrebuințat serios.

CFR Cluj II – ACS FC Recea: 1 – 0 (0 – 0)

Clujenii a marcat după pauză, după ce în prealabil Cristian Janos a ratat o lovitură de pedeapsă. Meciul a fost util, scoțând în evidență slăbiciunile echipei conduse de Ciprian Danciu și Ovidiu Mic. La maramureșeni a fost testat portarul din Republica Moldova, Dorian Răilean (26 ani, vezi foto), jucător venit în probe liber de contract, dar care a evoluat ultima dată la prim-divizionara Petrocub Hîncești. Răilean este fost internațional de juniori, care are la activ și o selecție la echipa națională a Republicii Moldova.

În meciul cu clujenii au evoluat pentru ACS FC Recea următorii jucători: Răileanu – Paşca, Oiţă, Urs, Maftei, Opriş, Bandula, Rus, Oltean, Janos şi Mărieş. Rezerve utilizate: Bota, Potcoavă, Chinde, Teut, David şi Mitrea. Antrenori: Ciprian Danciu și Ovidiu Mic.

ACS FC Recea joacă următorul amical pe 12 februarie, cu SCM Zalău, după care va pleca în  cantonament în Antalya.

Rafael HEKMAN


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu