Share
Acrobații, zâmbete și multă culoare la Concursul Național de Majorete (GALERIE FOTO și VIDEO)

Acrobații, zâmbete și multă culoare la Concursul Național de Majorete (GALERIE FOTO și VIDEO)

Sâmbătă, 19 mai, Sala Sporturilor “Lascăr Pană” a găzduit Concursul Naţional de majorete tradiţionale şi cheerleading, în organizarea Clubului de Majorete Colibri, al Asociaţiei Române de Majorete şi al CS Minaur Baia Mare. Evenimentull face parte din seria de acţiuni sub titulatura “Minaur pune Baia Mare în mişcare” şi a avut ca parteneri primăriile din Baia Mare şi Tăuţi Măgherăuş.

Au participat aproximativ 1000 de sportivi şi sportive din întreaga ţară, reprezentând 59 de cluburi. S-a concurat la diferite secțiuni și categorii de vârstă, cele mai mici concurente având 4-5 ani. Tribunele au fost arhipline, ca la marile meciuri din Sala Sporturilor, majoritatea echipelor având adevărate galerii de susținători,  alcătuite preponderent din părinți și aparținători.

A fost un adevărat spectacol de culoare și îndemânare, buna dispoziție și multe, multe zâmbete fiind caracteristicile de bază ale evenimentului. Pompoane și uniforme multicolore, coregrafii de grup cu adevărat inspirate, acrobații ce-au tăiat răsuflarea, toate au fost ingredientele unui spectacol cu adevărat reușit. Atmosfera a fost una de-a dreptul fantastică: galeriile  și-au susținut fervent favoritele pe toată durata concursului, iar concurentele s-au încurajat reciproc, într-un adevărat spirit de fair play. Pe podium au urcat la final cei mai buni, aceștia primind diplome, cupe și medalii. Adevăratul câștigător a fost însă întreaga mișcare de majorete din România, acest eveniment demonstrând că a acest fenomen are din ce în ce mai mare trecere în rândul copiilor și tinerilor.

Alex FARA

Majoretele

CAMPIONATUL NAȚIONAL DE MAJORETE. Privește majorete, de la majore la minore. Distribuie un eveniment major (ete!), desfășurat în Baia Mare! Detalii pe https://www.directmm.ro/sport/acrobatii-zambete-si-multa-culoare-la-concursul-national-de-majorete/

Posted by Direct MM on Sunday, May 20, 2018

 


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu