Share
Academia Olimpică Română i-a premiat pe sportivii cu  performanțe din Maramureș

Academia Olimpică Română i-a premiat pe sportivii cu performanțe din Maramureș

Filiala județeană a Academiei Olimpice Române (AOR) continuă acțiunile de recunoaștere și premiere a celor mai buni sportivi care reprezintă cu cinste sporturile olimpice din Maramureș.

Joi, a venit rândul schiorilor și canotorilor cu rezultate deosebite să primească, într-un cadru festiv, la Sala Sporturilor „Lascăr Pană”, diplome, cupe, medalii și alte obiecte cu însemnele olimpice, ca o recunoaștere a promovării olimpismului și a idealurilor olimpice.

Schiorii recompensați sunt Jennifer Barbara Nagy Remetean, Toma Răzvan și Alex Horga de la CSȘ Baia Sprie, sportivi participanți la concursul international FIS Children Trophy  ce a avut loc la Poiana Brașov și unde echipa României a obținut locul 3 pe națiuni. La festivitate au mai fost prezenți și antrenorul Sebastian Selejan și Andreea Toma, directoarea clubului. E adevărat că la această performață  a contribuit și schiorul Val Băran, care nu a fost premiat în mod … olimpic, poate fiindcă a obținut cel mai bun loc (5) pentru România la categoria sa de vârstă.  Dar, probabil că în calcul s-au luat doar clasările de pe podium.

De cealaltă parte, Clubul Sportiv Simared Baia Mare a fost reprezentat de sportiva Carmen Lazăr, care anul trecut a obținut o medalie de bronz la Cupa României la caiac canoe și un titlu de vicecampioană la proba de caiac-maraton. Ea a fost însoțită de antrenorul Costel Bașa.

Aurelia Hendrea Filip, șefa AOR Maramureș a declarat că acest tip de acțiuni vor continua de-a lungul întregului an, ori de câte ori reprezentanții sporturilor olimpice din județ vor obține rezultate demne de remarcat.

Rafael HEKMAN

 


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu