Share
A început Cupa Satelor la minifotbal

A început Cupa Satelor la minifotbal

Cupa Satelor e o competiție națională organizată de Federația Română de Fotbal, cu sprijinul Agenției pentru Finanțarea Investițiilor Rurale (AFIR). Vineri, 15 octombrie a început și în Maramureș ediția 2019/2020 a Cupei Satelor, dedicată în acest an copiilor născuți până în 2007. Opt echipe s-au înscris în Maramureș, acestea fiind împărțite în trei grupe:

  • Grupa A: Recea, Cicârlău
  • Grupa B: Fărcașa, Băița de sub Codru, Mireșu Mare
  • Grupa C: Ocna Șugatag, Bogdan Vodă, Săpânța

În faza județeană a competiției, organizată de Asociația Județeană de Fotbal Maramureș, au avut loc turneele în grupe, fiecare echipă având obligația de a organiza câte un turneu. Etapa grupelor va fi urmată – în luna martie 2020 – de turneul final pe Maramureș. La competiție au fost acceptate echipe mixte (fete și băieți), prevedere de care au profitat mai multe formații.

Rezultatele primelor meciuri:

Grupa A: Recea – Cicârlău: 3-2;

Grupa B:

  • Fărcașa – Mireșu Mare: 3-0;
  • Mireșu Mare – Băița de sub Codru: 2-0
  • Fărcașa – Băița de sub Codru: 2-0

În grupa C primul turneu va avea loc spre sfârșitul acestei săptămâni, locul și data urmând a fi stabilite.

Campioana Maramureșului la Cupa Satelor se va califica la etapa regională, planificată pentru perioada 29 martie – 10 mai, la nivelul țării fiind organizate 8 zone. Maramureșul face parte din zona 8, alături de Cluj, Bistrița Năsăud, Sălaj, Bihor, Satu Mare. În perioada 17-31 mai va fi programată etapa finală.

Rafael HEKMAN

Foto. Mircea Paușeniuc


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu