Share
A doua victorie în Liga a 3-a pentru ACS Comuna Recea

A doua victorie în Liga a 3-a pentru ACS Comuna Recea

Start lansat pentru ACS Fotbal Comuna Recea, în debutul actualului sezon fotbalistic, cu 3 victorii din tot atâtea meciuri, în Cupă și în campionat.

ACS Fotbal Comuna Recea – ACS Unu Fotbal Club Gloria 3-1 (0-1)

Etapa a doua a Ligii a 3-a, Seria 5, la fotbal a programat sâmbătă după-amiază meciul dintre ACS Fotbal Comuna Recea și ACS Unu Fotbal Club Gloria. Recea venea după victoria din Cupa României împotriva rivalei din județ, Minerul Baia Mare, și pornea ca favorită clară împotriva nou promovatei din Bistrița.

Prima a parte a meciului s-a desfășurat conform așteptărilor, cu cei de la Recea dominând. Bistrițenii au reușit totuși să fragmenteze jocul și să nu le dea adversarilor prea multe șanse de a se a propia de poartă. Au avut și un portar inspirat, Raul Pop, care a reușit două parade, salvându-și echipa de la deschiderea scorului. Împotriva cursului jocului, în min. 40, după un corner, oaspeții au marcat primii, prin lovitura de cap a lui Adrian Nalați, stabilind și scorul pauzei (0-1).

Recea revine de la vestiare și își împinge adversarul în jumătatea proprie, dar timp de mai bine de jumătate de oră nu reușește decât să îl pună din nou în evidență pe Raul Pop. În cele din urmă, în minutul 80, oaspeții greșesc, fac henț la limita careului și portarul Bota transformă lovitura de pedeapsă (1-1). Bistrițenii obosesc, își pierd concentarea și gazdele reușesc să preia conducerea, în urma unui corner soldat cu un șut în bară și o deviere norocoasă la Lorand Lang, care a reluat în poartă din careul de 6 metri (2-1, min. 85). Doborâți psihic, oaspeții mai cedează o dată, cu două minute înainte de final, golul de 3-1 fiind marcat de rezerva Alexandru Mărieș.

ACS Fotbal Comuna Recea: Alin Bota – Dacian Dunca (min 65, Alexandru Mărieș), Milian Urs, Lorand Lang, Andrei David, Paul Oșan, Vlad Asăujan (min. 60, Alin Cuc), Sergiu Ciocan, Viorel Chinde, Romario Rus (min. 90, Bogdan Bușică), Daniel Mih (min. 73, Ioan Opriș). Rezerve neutilizate – Vasile Iura, Ionuț Mureșan, Cătălin Jucan.

Antrenor principal – Romulus Buia, antrenor secund – Ovidiu Mic.

Rafael HEKMAN

Foto: facebook


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu