Share
240 de copii au participat în Baia Mare la un turneu de babybaschet (GALERIE FOTO)

240 de copii au participat în Baia Mare la un turneu de babybaschet (GALERIE FOTO)

Clubul Sportiv Wildcats Baia Mare a organizat în weekend, la Sala de sport a Colegiului Economic ”Nicolae Titulescu”, un eveniment baschetbalistic dedicat în întregime copiilor.

Sâmbătă a avut loc turneul numărul 9 al Campionatului Național de Baschet Under 13 ani, la care – pe lângă Wildcats – au mai participat și echipele Champions Craiova și ABC Magic Satu Mare. În primul meci băimărenii au fost învinși categoric de echipa din Craiova cu scorul de 71-40, însă au reușit să treacă peste înfrângerea drastică, adjudecându-și al doilea meci în compania sătmărenilor cu 69-37. Al treilea meci al zilei, dintre Champions Craiova si ABC Magic Satu Mare s-a încheiat cu scorul de 87-72.

În paralel cu acest turneu, pe toată durata weekendului, a avut loc și ediția a doua a Cubs Cup by Wildcats, o competiție de minibaschet și babybaschet dedicată copiilor în vârstă de 10 ani și mai mici. Astfel că în pauzele dintre meciurile de sâmbătă ale colegilor lor mai mari de la U13 au avut loc și două  confruntări ale piticilor, urmând ca duminică să se fi jucat alte 10 partide. Au participat pe lângă echipele clubului organizator și cele ale cluburilor CSȘ Sighetu Marmației și Baschet Club Roth Baia Mare.

În total aproximativ 240 de copii au concurat într-unul din cele mai importante evenimente ale baschetului juvenil din comunitatea sportivă a orașului. S-au acordat 12 titluri de „Player of the game” prin care s-au premiat jucătorii cu cel mai pozitiv impact asupra jocului. În pauzele meciurilor s-au desfășurat concursuri de knockout. Meciurile s-au jucat, pentru prima dată în Baia Mare, la panouri speciale cu înălțime de 2.60 metri, specifice pentru minibaschet. Momentul cel mai gustat de public a fost Todler Race-ul, cursa bebelușilor, care a avut la start 3 participanți (unul din ei fiind chiar mascota clubului, Willy), premiul constând în câte un body personalizat cu însemnele Wildcats.

Întreg evenimentul a fost susținut din fonduri private, sponsorii clubului asigurând premii pentru micii sportivi precum și pentru participanții la diferitele concursuri organizate.

Proiect susținut de: Aramis Group, UACE, Quickmobile, TempoGroup, ApiLand, Taffo, MRK, Blachotrapez, MRK, Univer, Club1000, Club500.

 

Rafael HEKMAN

Foto: facebook Wildcats


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu