Share
VIDEO: Mesajul emoționant primit de Laura Codruța Kovesi de la mama ei când a fost revocată de la șefia DNA

VIDEO: Mesajul emoționant primit de Laura Codruța Kovesi de la mama ei când a fost revocată de la șefia DNA

Curtea Europeană a Drepturilor Omului (CEDO) a dat dreptate fostului șef DNA, Laura Codruța Kovesi, în procesul intentat statului român, după ce Curtea Constituțională a României (CCR) l-a obligat pe președintele Klaus Iohannis să o revoce din funcție.

În acele clipe dificile, când Laura Codruța Kovesi a fost revocată, a avut parte de încurajările celei care i-a dat viața. Mărturisirea a fost făcută în martie 2019 în emisiunea „La radio cu Andreea Esca” de la Europa FM.

“Când am fost revocată din funcție, mama a fost cea care m-a încurajat. Nu știu dacă eram neaparat tristă, venisem după un val de evenimente grele, simțeam și lipsa tatălui, au început și foarte multe acțiuni disciplinare. Știam că va veni și momentul revocării, era previzibil. Am sunat-o pe mama mea și i-am zis: “mami, ce crezi, ar trebui să îmi dau demisia sau să aștept să fiu revocată?”. Iar mama mi-a zis: “tu, copilă, tu nu ai greșit cu nimic, tu ține-te acolo, pe poziții și ține la principiile tale, indiferent de ce ți se întâmplă, tu nu renunța la principiile tale!”.

A fost cel mai bun sfat pe care l-am putut primi. Am primit același sfat și de la fratele meu și de la omul la care țin foarte mult și cu care îmi împart viața, și de la prieteni de-ai mei. Și am avut acea conferință de presă de final în care eu am crezut foarte mult și tot ceea ce am spus acolo chiar am crezut. Când s-a terminat, prima care m-a sunat a fost mama și mi-a zis: “sunt mândră de tine”!” – a relatat Laura Codruța Kovesi la emisiunea Andreei Esca de la Europa FM.

DirectMM.ro

 

Lasă un comentariu