Share
Și-a ucis fetița de doi ani ca să se răzbune pe soție. Apoi s-a aruncat de la balcon, dar a căzut pe plafonul unei mașini și a scăpat cu viață, pe care și-o va petrece la pușcărie

Și-a ucis fetița de doi ani ca să se răzbune pe soție. Apoi s-a aruncat de la balcon, dar a căzut pe plafonul unei mașini și a scăpat cu viață, pe care și-o va petrece la pușcărie

Doi români și-au unit destinele în Spania, în 2013, jurându-și să rămână împreună până când moartea îi va despărți. Laurențiu Mihai D. și Victoria D. erau rezidenți în localitatea Alzira din Comunitatea Valenciană, o comunitate autonomă în estul Spaniei, care include provinciile Castellón, Alicante și Valencia. După doi ani, soarta i-a binecuvântat cu o fetiță. După alți doi ani, paradisul casnic a virat spre infern. Nu se mai înțelegeau, motiv pentru care Victoria și-a anunțat intenția de a divorța.  Cum Laurențiu nu a fost niciodată violent cu ea sau cu fiica lor,  soția s-a speriat când, dintr-o dată bărbatul le-a amenințat cu moartea. De aceea, s-a decis să-l denunțe la poliție. În 12 noiembrie 2017, profitând de faptul că fetița își făcea somnul de după masa, a lăsat-o în casă cu soțul și a mers la poliție.

La puțin timp, Victoria a fost sunată de Laurențiu că a ucis-o pe fiica lor. Femeia a fugit acasă, dar la fața locului a găsit poliția și ambulanța. Personalul medical încerca din răsputeri să o salveze pe micuța înjunghiată cu un cuțit de bucătărie. Toate eforturile au fost zadarnice și îngerașul de fată nu a mai putut fi salvat. Victoria a suferit o criză de anxietate și medicii au fost nevoiți să o sedeze. Și în prezent ea merge la pisholog, pentru a se elibera de coșmarul prin care a trecut.

După oribila crimă și telefonul către soție, Laurențiu a vrut să se sinucidă și s-a aruncat în gol de pe balcon. Însă a aterizat pe plafonul unei mașini și s-a ales doar cu niște leziuni ușoare. Chiar a putut coborî singur de pe mașină și a cerut celor de față  să cheme poliția, spunându-le că și-a ucis fiica. Cei prezenți au avut grijă ca Laurențiu să nu fugă până au sosit forțele de ordine.

Alți doi ani au durat ancheta și procesul, până când judecătorul și juriul popular s-au edificat dacă bărbatul a recurs la acest gest din răzbunare sau a fost vorba de nebunie temporară, lăsându-se dus de val. Asta fiindcă inculpatul susținea că nu era conștient de ceea ce făcea în acele momente.  Într-un final, juriul a considerat că toate dovezile arătau că știa foarte bine ce face și, la finalul lunii trecute, a decis în unanimitate că este vinovat, condamnându-l la închisoare pe viață. Astfel, românul Laurențiu Mihai. D. (30 de ani) a devenit primul condamnat pe viață din istoria Valenciei.

Lasă un comentariu