Share
Show cu câini care pun cu botul pe labe niște scandalagii beți

Show cu câini care pun cu botul pe labe niște scandalagii beți

Platoul din Piaţa Revoluţiei din Baia Mare a fost neîncăpător pentru sutele de elevi cadrele didactice şi alţi vizitatori care au mers să vadă ce au pregătit oamenii legii de Ziua Poliției, în 25 martie. Și au avut ce vedea.

Printre altele o motocicletă a poliţiei rutiere, un laborator criminalistic, arme cu care intervin luptătorii S.A.S. la incidente deosebite sau o autospecială de Miliție, Dacia 1300, fabricată în 1979. Autospeciala de Miliţie este considerată ”vehicul istoric”, iar proprietarul ei, un poliţist pasionat de maşini vechi, a dotat-o întocmai cum era o maşină a Miliției în anii ׳80.

Momentul mult aşteptat a fost apariţia câinilor poliţişti: Teba, Vis, Bella, Snow, Max, Sara, Alexa, Jack şi Tap. A urmat apoi un exerciţiu demonstrativ pregătit de Grupa Canină: a fost simulată o situaţie de scandal într-un local public, în care mai multe persoane, aflate într-o avansată stare de ebrietate, provoacă distrugeri şi nu răspund somaţiilor echipajului de poliţie venit la faţa locului în urma unui apel la 112. Pentru aplanarea conflictului, patrula de ordine publică solicită sprijinul colegilor de la Grupa Canină. Unul dintre scandalagii devine deosebit de agresiv, poliţiştii lansează o fumigenă şi totul culminează cu atacul celor doi câini poliţişti care anihilează agresorul, iar poliţiştii îl încătuşează şi îl duc la secţie. Show-ul a fost urmărit cu mare interes de cei din public. De față a fost și o delegație maghiară, reprezentând Căpitănia de Poliţie a judeţului Szolnok, care a onorat invitaţia poliţiştilor maramureşeni de a le fi alături la ceas aniversar.

Lasă un comentariu