Share
Premieră mondială: întâiul condamnat din istorie pentru viol prin neglijență!

Premieră mondială: întâiul condamnat din istorie pentru viol prin neglijență!

O minoră de 17 ani, cu situație materială precară, a fost racolată prin metoda lover-boy de un Făt-Frumos  român de  22 de ani, Acesta a cunoscut-o pe fracebook, i-a făcut o curte intensă și i-a promis o viață mai bună în străinătate. Împreună cu un verișor, chiar au dus-o în vara anului trecut în Suedia, taman când fata a împlinit 18 ani (cu legea nordicilor nu te joci). Conform rețetei uzuale,  după ce au ajuns în Suedia  cei doi au invocat datorii pe care tânăra le adunase, pentru transport, cazare, haine etc. Ca să le achite, au determinat-o să se prostitueze. Românul mai mare (31 de ani) a publicat pe un site de specialitate un anunț  foarte explicit cu serviciile sexuale prestate de tânără: ”Anal only if you take 1 h (2 time cum) /who take 15 min (just blowjob). The price is not negotiable! Only cash!!!” La fel de explicită era precizarea că tarifele nu erau negociabile.

Cei doi au cazat-o pe tânără în diferite apartamente închiriate și, în trei săptămâni, au forțat-o să facă sex cu aproximativ 100 de bărbați în Stockholm și Uppsala. De pe urma ei, traficanții au câștigat 170.000 de coroane suedeze, aproximativ 15.800 de euro – consemnează publicația ”Mitti”.

Cum fata nu știa o boabă engleză (darmite suedeză), cei doi traficanți i-au dat să învețe câteva propoziții, pe care i le-auscris pe o foaie de hârtie. Printre altele, ea trebuia să ceară fiecărui client să publice pe respectivul site o recenzie despre partida de sex.

Un bărbat de 70 de ani,  din Södermalm, care făcut sex de două ori cu tânăra din România, a publicat recenzia solicitată, menționând și că ar putea fi vorba de trafic de ființe umane. Recenzia avea să-l coste pe suedez. Judecătorii au considerat că bătrânul ar fi trebuit să realizeze că tânăra era victima unei infracțiuni și, drept urmare, nu ar fi trebuit să profite sexual de ea.

 Nu doar proxeneții, ci și clienții au primit condamnări 

Anchetatorii nu au avut suficiente probe ca să-i determine pe magistrați să-l acuze pe acest pensionar de viol.   Așa că Tribunalul din Uppsala l-a condamnat în acest an pe bărbatul din Södermalm pentru viol prin neglijență, infracțiune introdusă în Codul Penal suedez în iulie 2018. A primit un an de închisoare cu executare și achitarea de daune morale victimei, astfel devenind primul condamnat pentru infracțiunea de viol prin neglijență. Alți 16 clienți ai româncei  – dar care nu au postat recenzii – au primit doar amenzi penale.

Evident, și românii care au exploatat-o sexual pe fată au fost pedepsiți cu închisoare cu executare.  Cel mai tânăr dintre ei (22 de ani) a fost condamnat la doi ani și zece luni, iar cel de 31 de ani la trei ani și patru luni. Amândoi  vor trebui să achite victimei despăgubiri, iar după ce își vor ispăși pedeapsa vor fi expulzați  din Suedia.

După acest episoade, în Suedia circulă și un fel de glumă: „Dacă tot violezi în Suedia, măcar să n-o faci neglijent, că o pățești”

Lasă un comentariu